Sennheiser Momentum 3 Wireless: Mükemmelliğin Yeni Adresi

Sennheiser Momentum 3 Wireless: Mükemmelliğin Yeni Adresi

Sennheiser'in Momentum Kablosuz kulaklık serisinin üçüncü nesli, kablosuz olabilen yalnızca bir kulaklık olmanın ötesinde, ilk USB-C bağlantısı üzerinden sesi destekleyen kulaklık modellerinden biri. Model, sağ kulaklık üzerindeki USB-C bağlantısının yanı sıra, analog ses için 2,5 mm'lik bir ses konektörüne sahip ve hem USB-C hem de 2,5 mm-3,5 mm ses kabloları kutu içeriğinde bulunuyor.

Siyah veya beyaz seçenekleriyle sunulan Momentum Wireless, 828 TL fiyat etiketi ile bu kategorideki en yüksek fiyatlı ürünlerden biri olabilir, ancak özellikler ve performans düşünüldüğünde, Apple'in AirPods Max'ine kıyasla daha uygun bir alternatif olduğu söylenebilir. Momentum Wireless, gürültü önleme özelliklerini ve Android cihazlar için AptX ile birlikte Apple'ın AAC codec bileşenini destekler.

Momentum Wireless, Sennheiser'ın sıcak ve etkileyici ses tonlarına sahip. Özellikle alt uçta 6Hz ve üst uçta 22Khz frekans yanıtı ile geniş bir yelpazede mükemmel ses kalitesi sunar.

Twelve South StayGo Mini: Küçük Boyut, Büyük İşlevsellik

Twelve South StayGo Mini, iPad veya MacBook'unuz için entegre bir USB-C konektörü veya çıkarılabilir bir kablo aracılığıyla bağlantı sağlar. Kablo, koruyucu bir kılıf içinde olan iPad için oldukça kullanışlıdır. StayGo Mini, dört bağlantı noktası ekler, ancak bu, harici bir ekran, bir USB-A cihazı ve kulaklık bağlantısı için yeterlidir ve aynı zamanda tabletinizi veya dizüstü bilgisayarınızı şarj eder.

Twelve South ayrıca, HDMI, USB-A ve USB-C düz geçişli güç dağıtımı, Gigabit Ethernet ve SD ve Mikro USB kart okuyucuları da dahil olmak üzere dokuz bağlantı noktasına sahip daha büyük ama hala taşınabilir bir StayGo USB-C hub modeli de sunmaktadır.

Önceki
Sonraki