Bang&Olufsen, MF Interior Awards 2022’nin Ana Sponsoru Olarak Tasarım Dünyasına Destek Verdi

Bang&Olufsen, MF Interior Awards 2022’nin Ana Sponsoru Olarak Tasarım Dünyasına Destek Verdi

Dünya çapında ses teknolojisinin sınırlarını zorlayan ürünlerle tanınan ve 1925 yılından bu yana sanat ve tasarım dünyasına ilham veren Bang&Olufsen, Maison Française dergisi tarafından düzenlenen ve iç mekan tasarımcılarını onurlandıran MF Interior Awards 2022'nin ana sponsoru oldu.

Bang&Olufsen'in 27 yıllık tecrübesi ve inovatif vizyonu, bu prestijli etkinliği desteklerken, tasarımın insan ve toplum hayatına katkısını bir kez daha vurguladı. Gece boyunca sponsorların yeni tasarımlarının sergilendiği standlar ve deneyim odaları, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

MF Interior Awards 2022, Mandarin Oriental İstanbul’da gerçekleşti ve 17 kategoriye ayrılmış ödüllerle iç mekan tasarımcılarını onurlandırdı. Etkinlik, Maison Française Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen ve Yayın Yönetmeni Elif Günenç’in konuşmalarıyla başladı.

Etkinliğin ana sponsoru olarak Bang&Olufsen, tasarım ve dekorasyon dünyasına katkısını bir kez daha kanıtlamış oldu. Her bir tasarımı sanat eseri olan Bang&Olufsen, bu özel gecede bir kez daha değerini kanıtladı.

Önceki
Sonraki