Kablosuz İletişimde Son Teknoloji: Yealink DECT Telefonlar

Kablosuz İletişimde Son Teknoloji: Yealink DECT Telefonlar

DECT Teknolojisi Nedir?

DECT, Digital Enhanced Cordless Technology'nin kısaltmasıdır. Basitçe söylemek gerekirse, bu, telefonun kendi tabanına kablosuz olarak bağlanabileceği anlamına gelir. Bu, yürüyüp konuşabileceğiniz veya başka bir odadan arama yapıp cevaplayabileceğiniz anlamına gelir. Tüm telefon setini evin her yerinde yanınızda taşımak zorunda olduğunuz günler çok şükür ki çoktan geride kaldı!

Kablolu telefonların aksine, DECT telefonlar doğrudan sabit hattınıza bağlanmaz. Bunun yerine, çalışması için ayrı bir ana üniteye ihtiyaç duyarlar. Yalnızca tek bir ahizeniz varsa, bu yeterince basittir - ana ünite ve şarj ünitesi genellikle tek bir cihazda birleştirilir. Ekstra ahizeler genellikle kendi şarj kızaklarıyla birlikte gelir.

DECT telefonların artıları ve eksileri nelerdir?

DECT telefonların ana avantajı, inanılmaz derecede kullanışlı olmalarıdır. Artık tek bir odada arama yapmakla sınırlı değilsiniz. Bunun yerine, içeride 50 metreye ve dışarıda 300 metreye kadar menzil elde edebilirsiniz. Ayrıca, ek baz istasyonları bağlayarak bazdan baza kusursuz geçiş özelliği sayesinde, bir telefonunuzu her zaman elinizin altında bulundurabilirsiniz. Yealink markasının her baz istasyonu en az sekiz adede kadar ahizeyi destekleyebilir, böylece daha fazla rahatlık için bunları tüm evinize yerleştirebilirsiniz. Bu da onları ofisler için ideal kılar - artık masadan masaya ahize taşımanıza gerek yok!

İşleri daha da ileri götürmek ister misiniz? Yealink dect telefon markası tekrarlayıcı denilen şeyi kullanmanıza izin verir. Bu, tabana uzaktan bağlanır ve sinyalini genişletir ve bazı durumlarda kablosuz telefonlarınızın menzilini etkili bir şekilde iki katına çıkarabilir. Kalın duvarların DECT menzili üzerinde büyük etkisi olabilir, bu nedenle bunlardan birinde yaşıyorsanız kesinlikle bir tekrarlayıcıdan yararlanmalısınız.

Aramalarınızı eller serbest yapmayı tercih ediyorsanız, size daha da iyi haberlerimiz var. DECT telefonlar, arama yapmak ve aramaları yanıtlamak için bir kulaklık takma olanağı sağlar. Bu özellik işte telefonda çok zaman geçirenler için harikadır, çünkü sizi saatlerce bir ahizeyi kulağınıza götürmekten kurtarır. Bazı DECT telefonlar yalnızca belirli DECT kulaklıklarla uyumludur, ancak daha pek çoğu, daha fazla rahatlık için Bluetooth uyumludur.

IP Telefon

Yealink Bluetooth Uyumlu Dect El Terminali Modeli W78H

Ayrıca, yalnızca DECT telefonlarla mümkün olan çok daha fazla isteğe bağlı ekstra özellik vardır. Gelişmiş arayan kimliği ve rahatsız edici arama engellemeden, Yealink modellerinin kristal netliğinde hoparlörlerine kadar, DECT telefonlarla keşfedilecek yepyeni bir dünya var! Tam olarak neler sunabileceğini öğrenmek için her modelin ürün özelliklerini kontrol ettiğinizden emin olun.

DECT telefonların tek gerçek dezavantajı, çalışmak için sürekli bir güç kaynağına ihtiyaç duymalarıdır. Çoğu zaman, bu bir sorun olmayacak. Ancak elektrik kesintisi durumunda şarjınız yoksa telsiz telefonunuzu kullanamayacaksınız. Adil olmak gerekirse, günümüzde çoğu insanın cep telefonu da var, bu yüzden çok fazla soruna neden olmamalı.

Yealink W59R SIP DECT El Terminali

Yealink W59R, IP67 standardına göre  tozlu, nemli ve zorlu olabilecek ortamlar için oldukça uygun (30 dakika boyunca 1 metreküp suya ve 2,5 metreden düşmeye dayanıklı ), dahili Bluetooth ve titreşim alarmına sahip profesyonel, sağlamlaştırılmış bir DECT el terminalidir. Sadece kablosuz iletişim avantajlarını ve IP üzerinden telefonun zengin özelliklerini birleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda kesintisiz dolaşım ve aramaların aktarımı için Yealink’in Çok Hücreli Sistemleri ile tam uyumludur.

Siz de Yealink markasının Yealink W59R Dect el terminali ve diğer  Dect çözümlerini incelemek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önceki
Sonraki