EPOS BrainAdapt™ – Zihniniz İçin Tasarlanmış Ses

EPOS BrainAdapt™ – Zihniniz İçin Tasarlanmış Ses

EPOS BrainAdapt™, bilişsel performansı geliştirmek için birlikte çalışan bir grup öncü teknolojidir.

EPOSBrainAdapt™ teknolojisinde kulaklıklar, hoparlörler ve video çözümleri, beynin doğal ses işleme yöntemini desteklemek üzere tasarlanmıştır. Bu, hem siz hem de iletişim kurduğunuz insanlar için daha az yorgunluk ve daha fazla odaklanma anlamına gelir.

Demant Grup aracılığıyla onlarca yıl psikoakustik araştırma yapan EPOS, beynin nasıl ve ne zaman en iyi performans gösterdiğine dair verilere sahiptir. Beyin için en iyi koşulları sağlamak adına benzersiz algoritmalar ve akustik ile ses ve video çözümleri tasarlar.

Kulağımızla Duyarız Ama Beynimizle Dinleriz

Beyniniz sürekli olarak çevreyi tarar, kendisini çevresine yönlendirir, ilgili sesleri rahatsız edici gürültülerden ayırt eder ve nereye odaklanacağını seçer. Yönlendirin, odaklanın, tanıyın – bu, beynin sesi anlamlandırmak için gerçekleştirdiği işlemdir. Tanınamayan sesler gürültü olarak algılanır ve gürültü beyninizi strese sokarak yorulmasına ve odaklanmamasına neden olur.
İş, beynin sesi nasıl anlamlandırdığını anlamakla ilgilidir, harika bir ses deneyimi yaşamak için teknolojileri, beynin dinlenme sürecini ve bilimsel çalışmaları dikkate almak önemlidir.
Demant Grubu’un bir parçası olmak, EPOS’un Grup içindeki Oticon ve onların çalışanları gibi diğer şirketlerden gelen Ar-Ge sinerjilerinden yararlanmasına olanak tanır. Bir ürünün tasarımında bilimsel kanıt, işitsel sinirbilim araştırması ve ses profilini tanımlama gibi basamaklar uygulanır. Ses profilleri, kullanım durumuna göre optimum bilişsel performans için uyarlanmıştır.

Ürün Geliştirme

Beyniniz için en iyi koşulları sağlamak adına, ince ve özenle ayarlanmış akustiği ve gelişmiş algoritmaları çözümlere entegre etmek önemlidir.

Bilimsel Araştırma

Bilimsel araştırmalar yoluyla bilişsel yükü ölçmek için kapsamlı kullanıcı testleri yapılmaktadır.
Eriksholm Araştırma Merkezi, Danimarka- Helsingør yakınlarında Oticon’un bir parçası olan dünyanın en büyük psikoakustik araştırma tesisidir. Çok disiplinli uzmanlardan oluşan ekip, psikoakustik, odyoloji, sinyal işleme ve davranış bilimi alanlarındaki yeni fırsatları belirler ve gösterir. Eriksholm Araştırma Merkezi’nde EPOS, gelişmiş ve kanıtlanmış test yöntemleriyle EPOS çözümlerini kullanmanın faydalarını belgeler ve sunar.

Beyin Aktivitesini Ölçmek için Kapsamlı Kullanıcı Testi

Eşsiz bir teknik yetenek olan bu araştırma şekliyle EPOS, beyindeki bilişsel yükü ölçmede gerçekten de öncü ve başarılıdır. Beyne daha iyi performans koşulları sağlamak için kanıtlanmış veriler ve teknolojileri kullanmak önemlidir.

Önceki
Sonraki