Evden iletişime Zoom Phone geldi

Evden iletişime Zoom Phone geldi

Evden çalışmanın yaygınlaştığı pandemi döneminde, iletişim de çok önemli hale geldi. Pek çok iş toplantısı video konferansla yapılmaya başlandı.

Bu alanda Zoom en çok kullanılan uygulamalardan biri oldu. Zoom farklı bir özelliğini de aktif hale getirdi. Zoom Phone bulut telefon hizmeti Türkiye’de kullanımda. Zoom Phone, kurumların tek bir platform üzerinden 40’tan fazla ülkede HD ses kalitesiyle güvenli iletişim kurmasını mümkün kılıyor. Türkiye’de Bircom ile Zoom güçlerini birleştirdi. İşbirliği kapsamında kurum ve KOBİ’lere video iletişim çözümleri sunuluyor.

Güçlerini Birleştirdi

Bircom CEO’su Can İlkhan, koronavirüs sonrasında mümkün olan işkollarında evden çalışmanın bir seçenek haline geldiğini belirterek, “Video konferans, sesli konferans ve kurumsal kulaklık çözümlerimizle evden çalışma ortamına geçiş yapan şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunuyoruz. Zoom’la da güçlerimizi birleştirdik. Bu süreçte pazarlama aktiviteleri ve teknik destek noktasında Bircom’un tecrübesi ile Zoom’un küresel gücünü birleştiriyoruz” dedi.

Bircom bünyesinde bulunan tamamlayıcı ürünlerle online görüşmelerdeki kaliteyi artırmayı hedeflediklerini de kaydeden İlkhan, “Kurumlara sunduğumuz iletişim çözümlerimizin kapsamını genişletmeyi hedefliyoruz ayrıca kişisel kullanım ve evden çalışan personel için ise yüksek ses kalitesine sahip kulaklık, kamera ve workstation çözümleri de sağlayacağız” diye konuştu.

Önceki
Sonraki