Yealink MeetingBar A20 ve A30'da Platformlar Arasında Nasıl Geçiş Yapılır

Yealink MeetingBar A20 ve A30'da Platformlar Arasında Nasıl Geçiş Yapılır

En son firmware güncellemesiyle, Yealink MeetingBar A20 ve A30 önemli bir yükseltme aldı. Artık, sadece birkaç dokunuşla Microsoft Teams, Zoom Rooms ve Cihaz Modu arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Microsoft Teams veya Zoom'da yerel bir deneyim elde edersiniz. Cihaz Modu, aynı zamanda BYOD Modu olarak da adlandırılır, güçlü video çubuğunu bir USB çevre birimi olarak kullanmanıza olanak tanır, bu da onu bugün piyasadaki hemen hemen her video konferans platformuyla kullanabileceğiniz anlamına gelir. Profesyonel derecede bir kamera, mikrofon ve hoparlörü tek bir cihazda sunar ve otomatik grup çerçeveleme ve konuşmacı takibi gibi özellikler içerir.

Bu, video çubuğunu temelde her video konferans servisi ve platformuyla uyumlu hale getiren inanılmaz derecede kullanışlı bir özelliktir.

Aşağıda yazdığımız her şey için, MeetingBar A20 veya A30'un firmware versiyonu 133.310.0.41 veya daha yeni bir sürümde çalışıyor olması gerekiyor. Video konferans sisteminizin bir parçası olarak bir CTP18 Dokunmatik Kontrolör kullanıyorsanız, bu da firmware versiyonu 137.310.0.9 veya daha yeni bir sürümde çalışıyor olmalıdır.

Teams ile çalışabilmesi için Microsoft Teams'in 1449/1.0.96.2022090606 veya daha yeni bir sürümünde çalışıyor olması gerekiyor. Zoom için ise Zoom Rooms'un 5.11.0 (1553) veya daha yeni bir sürümünde çalışıyor olması gerekiyor.

Microsoft Teams, Zoom Rooms ve Cihaz Modu Arasında Geçiş Yapmak Sağlayıcılar arasında geçiş yapmak çok kolaydır.

Web arayüzünü kullanıyorsanız, Ayarlar > UC Sağlayıcı'ya gidin, ardından istediğiniz sağlayıcıyı seçin. (Video çubuğunun web arayüzüne gitmek için, IP adresini girin. Varsayılan kullanıcı adı admin ve şifre 0000'dır.)

MeetingBar yeniden başlatılacak, bu yaklaşık bir dakika sürer. Sonra işlem tamamdır!

WPP30 ile Kablosuz Cihaz Modunu Kullanmak Bu firmware güncellemesi ayrıca, bu video çubuklarından birini Yealink WPP30 ile kullanırken Kablosuz Cihaz Modunu etkinleştirir. Bu pod zaten hem USB-C hem de USB-A bağlantısı (dahil olan adaptörü kullanarak) ile tek tıklamayla içerik paylaşımı yapabilen bir cihazdır.

WPP30, bilgisayar ekranınızı A20 veya A30 aracılığıyla bir HD ekrana yayınlamanızı sağlar. Bunu yaparken, video çubuğunu kamera, mikrofon ve hoparlör için aktif çevre birimi olarak kullanabilirsiniz. Ve bunu tamamen kablosuz olarak yaparsınız.

Diğer bir deyişle, ofisinizde her yere kablo çekmeden MeetingBarların olağanüstü ses/video kalitesini elde edersiniz. Ayrıca, video çubuğuna herhangi bir toplantı yazılımı yüklemeniz gerekmez, 

Kablosuz Cihaz Modu, Microsoft Teams, Zoom Rooms ve Cihaz Modu'nun tümünde çalışır.

Önce, WPP30'u video çubuğuna bağlamak için takarsınız. Sonra, video konferans uygulamasını çalıştırdığınız dizüstü bilgisayara veya PC'ye takarsınız. Düğmeye dokunun. Sonra istediğiniz modu seçin.

Önceki
Sonraki