Modern Çalışma Alanınızı İnşa Etmek İçin Zoom Rooms: Sorunsuz ve Üretken Çalışma Ortamı

Modern Çalışma Alanınızı İnşa Etmek İçin Zoom Rooms: Sorunsuz ve Üretken Çalışma Ortamı

Zoom Rooms, hibrit ekipler için modern bir çalışma alanına dönüşen kusursuz video ve sesli işbirliği sunar. Tek bir dokunuşla toplantı başlatma, kablosuz içerik paylaşma özellikleri ile yüksek kalitede video ve ses deneyimi yaşayın.

Zoom Rooms'un Hibrit Çalışma Ortamına Sağladı Yararlar Nelerdir?

Kablosuz İçerik Paylaşma Özelliği ile Üretkenliği Arttırın

Zoom Rooms, herhangi bir mekanda, HD video ve ses ile birlikte, bir dokunuşla toplantı başlatma ve kablosuz içerik paylaşma özellikleri sunar, bu da çalışma alanınızı son derece üretken kılar.

Bulut Platformu ile Herhangi Bir Alanda Zoom Toplantıları Yapın

İhtiyacınız olan odayı, Zoom’un bulut platformu ile çalışmak üzere istediğiniz donanımla inşa edin. Böylece, herhangi bir toplantı alanını hızlı ve kolay bir şekilde Zoom ile donatabilirsiniz.

Masaüstü ve Mobil Fark Etmeksizin Herkesle Toplantı Yapın

Masaüstü, mobil veya diğer konferans odası sistemlerinden uzaktaki katılımcıları dahil edin. Böylece, dünyanın herhangi bir yerindeki kişilerle kolayca iletişim kurabilirsiniz.

Yüksek Kaliteli Video ve Ses Deneyimiyle Online Görüşme Yapın

Zoom, her büyüklükteki odaya veya çalışma alanına yüksek kaliteli video, ses ve web konferansı getirir. Google, Office 365 ve Exchange takvim entegrasyonları, oda rezervasyonu, oda durumu, yaklaşan toplantılar listesi ve daha fazlasını destekler.

Hibrit İşgücü ile Esnek Çalışma Alanları Yaratın

Zoom, Smart Gallery ve Workspace Reservation gibi özelliklerle hibrit işgücünü destekler. Bu özellikler, kullanıcıların esnek çalışma alanlarını rahatça rezerve etmelerine olanak tanır.

Zoom Rooms ile Ölçeklenebilir ve Merkezi Yönetime Kavuşun

Zoom Rooms, tüm konuşlandırılmış Zoom Odalarına yazılım güncellemelerini dağıtmak, bir tek yönetici portalından Yealink ,Cisco veya Poly odalarını yönetmek gibi özelliklerle ölçeklenebilir ve merkezi bir yönetim sunar.

Zoom Rooms, kusursuz bir kurulum ve güvenilir cihazlarla birlikte hibrid ekipler için modern ve üretken bir çalışma alanı sunar. İster ofisinizde, ister evinizde çalışıyor olun, Zoom Rooms ile daha etkili ve üretken bir çalışma deneyimi yaşayabilirsiniz.

Önceki
Sonraki