2023’te Toplantılar için En İyi İnteraktif Ekran ve Panolar

2023’te Toplantılar için En İyi İnteraktif Ekran ve Panolar

Şirket ofis ortamındaki değişikliklerle birlikte, interaktif ekranlar toplantı odalarında olmazsa olmaz ekipman haline geldi. Peki, 2023'te toplantı odaları (ve işletmeler) için en iyi interaktif ekran hangisi? Herkesçe bilindiği üzere bu, Yealink MeetingBoard olmalı!

İnteraktif Ekran Yealink MeetingBoard'un Özellikleri Nelerdir?

1. Göze Çarpan Görünüm:

Yealink MeetingBoard’un tüm metal gövdesi ve entegre tasarımı, tasarım endüstrisinde "Oscar" olarak adlandırılan prestijli red dot design ödülünü kazandı. Bu ürün, açık ofis alanlarına, yönetici ofislerine, farklı büyüklükteki toplantı odalarına ve diğer mekanlara kusursuzca uyum sağlar.

2. Zengin Uygulama Senaryoları:

MeetingBoard; açık ofis alanı, yönetici ofisi, çeşitli büyüklüklerdeki toplantı odaları ve diğer senaryolarla kusursuzca entegre olur. Her yeri iş birliği yapılan bir çalışma alanı yapar.

3. Geliştirilmiş Dağıtım Deneyimi:

  • Zoom veya Microsoft Teams uyumlu Dijital beyaz tahta ve kalem
  • Masayı temizle
  • Uzaktan Cihaz Yönetimi
  • Uzaktan iş birliği yapma kolaylığı

4. Akıllı Beyaz Tahta İnteraktif Ekran:

MeetingBoard'un duyarlı ekranı ve yenilikçi özellikleri, premium mürekkep, iş birliği yapan diyagramlar, akıcı bileşenler ve diğer zengin içerikler sayesinde ekibin yaratıcılığını ve üretkenliğini artırır.

5. Her Şey Bir Arada:

MeetingBoard, profesyonel ses ve video kapasitelerini, etkili bir iş birliği beyaz tahtasını, çoklu parti kablosuz projeksiyon ekranını, interaktif dokunmatik ekranı, akıllı ekranı ve diğer uygulamaları bir platformda entegre eder.

Yealink MeetingBoard; 4K kamera, kristal netliğinde hoparlör, tam dupleks mikrofonlar ve 65/86 inç interaktif ekran beyaz tahta içerir. Daha fazla bilgi için Yealink MeetingBoard sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

 

Önceki
Sonraki