Microsoft Teams ve SIP Trunk Çağrıları için QoE İzleme Basitleştirildi

Microsoft Teams ve SIP Trunk Çağrıları için QoE İzleme Basitleştirildi

Rekabette bir adım önde olmak için yüksek düzeyde verimlilik sağlamak çok önemlidir. Günümüz hibrit iş yerlerinde de, kurumsal ses ağları için deneyim kalitesini (QoE) izlemenin önemi göz ardı edilemez. Ne de olsa, hemen hemen her işletme okulunda size anlatacakları gibi, etkili iletişim gerçekten işleri halletmenin anahtarıdır.

Microsoft Teams ve SIP Trunk Çağrıları için QoE İzleme Basitleştirildi

Ocak 2022 itibariyle 270 milyon aylık aktif kullanıcıyla tümleşik iletişim platformu olan Microsoft Teams ile IT yöneticilerinin, Microsoft Teams sesli arama dağıtımlarının QoE’sini ve bunların düzenli aramalarını izlemenin etkili bir yolunu bulması gerekiyor. Ancak Teams Admin Center bir aramanın Microsoft Teams bölümünü izleyebilse ve Doğrudan Yönlendirme SBC’leri SIP Trunk bölümünün ses kalitesini izleyip kaydedebilse de,  Microsoft Teams istemcisinden uçtan uca arama korelasyonu ve ses / video kalitesi görüntülemenin hiçbir yolu yoktu.

Şimdiye kadar….

Tek Ses Operasyon Merkezi (OVOC)

UC dağıtımları için eksiksiz cihaz yönetimi ve ağ kalitesi izleme özelliklerini son derece güçlü ancak sezgisel tek bir uygulamada bir araya getiren benzersiz bir çözüm olan AudioCodes One Voice Operations Center (OVOC) ile tanışın.

OVOC, tüm yaşam döngüleri boyunca tüm UC ağ öğelerini tek bir merkezi konumdan yönetmek için son derece kullanıcı dostu bir UI tasarımına sahiptir. Kolay cihaz yönetimi, ses kalitesi izleme ve gelişmiş yönlendirme sağlayarak bu süreçte zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar. Ayrıca, kök neden analizi, toplu yazılım güncellemeleri ve UC ağına yeni cihazların eklenmesi gibi önceden karmaşık ve zaman alıcı görevleri büyük ölçüde basitleştirir. Ayrıca OVOC, planlama ve tasarımı optimize edebilmeniz için ağ eğilimleri ve performansı hakkında derin bilgiler sağlar ve ses kalitesi sorunlarını kullanıcılarınız için bir sorun haline gelmeden önce belirlemenize ve azaltmanıza yardımcı olur.

Hepsi Bir Arada

En son OVOC sürümümüzle, Microsoft Teams ve SIP dış hat çağrıları için uçtan uca QoE verilerini tek bir uygulamadan görüntülemek ve analiz etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ancak olağanüstü olan yalnızca OVOC’un analitik yetenekleri değil – gerçekten etkileyici olan önünüzdeki tüm bilgileri görmenizi ve hızlı bir şekilde anlamanızı nasıl mümkün kıldığımızdır.

Aramalar Tablosu

Ve bunun için sizi mutlu edecek yeni Aramalar Tablosu ekranına sahipsiniz. Bu özenle tasarlanmış ve iyi düşünülmüş arayüz, her aramanın net bir görünümünü sağlayarak, kuruluşunuz genelinde tam olarak neler olup bittiğini görmenize olanak tanır. Microsoft Teams ve Doğrudan Yönlendirme SBC çağrılarının kalitesiyle ilgili önemli ayrıntıları tek bir ekranda size anlatır.

Çağrı Ayrıntıları

Çağrı Ayrıntıları ekranı, çağrının tüm uçtan uca bileşenlerine kolay ve hızlı erişim sağlayarak, ilişkili çağrılar için tam göstergeyi ve bağlantıyı görüntüler.

Kullanıcı İstatistikleri

Kullanıcı İstatistikleri ekranı, ilişkili Microsoft Teams ve SBC çağrıları için kullanıcı başına bir dizi veri görüntüler.

QoE Eşikleri Ayrıntıları

QoE Eşikleri Ayrıntıları ekranı, Microsoft Teams ve SBC çağrıları için düşük ses ve video kalitesi için uyarılar tanımlamanıza olanak tanır.

Parmaklarınızın Ucunda

Bu nedenle, normal aramalarınızın yanı sıra Microsoft Teams sesli aramalarınızı da izlemek için kesin bir yola ihtiyacınız varsa, OVOC şehirdeki hemen hemen tek oyundur. Ve sahada kanıtlanmış performansı, kendisi için konuşmaktan çok daha fazlasıdır.

Önceki
Sonraki