EPOS ve Sennheiser: Kulaklık Sektöründe Köklü Bir Geçmiş

EPOS ve Sennheiser: Kulaklık Sektöründe Köklü Bir Geçmiş

EPOS Kimdir?

EPOS, kendisini 2020 yılına kadar ses dünyasının öncülerinden Sennheiser ile dünyanın önde gelen işitme sağlığı grubu Demant’ın ortak girişimi olarak 2003 yılında kurulan bir şirket olan Sennheiser Communications olarak biliniyordu. EPOS, ses ve işitme teknolojileri konusunda dünya lideri olan Demant Grup bünyesinde kurumsal ses çözümlerinin yanı sıra, oyun ve havacılık alanında kulaklık üretimi yapan Danimarka merkezli bir şirkettir. Ürettiği ses çözümlerinde öncü ses teknolojisine dayanarak, ses deneyimlerini mükemmelleştirmeyi, yenilikçi tasarım ve performans sunarak insan potansiyelini açığa çıkarmayı hedefler. Global pazarda 30 ülkede faaliyet gösteren Demant Grup 14 bin çalışanı vardır.

EPOS, eski ortak girişimi olan Sennheiser Communications üzerine kurulup, kulak sağlığı bilgisini de Demant Grup bünyesindeki diğer şirketlerle birleştirmiştir. Bu birleşim sayesinde 3 önemli sektörde varlığını sürdürüyor. Havacılık, oyuncu kulaklıkları ve kurumsal kulaklıklar olarak sıralayabiliriz.

Demant Grup’un bir parçası olmak, EPOS’un Oticon ve dünyanın önde gelen araştırma merkezi Eriksholm gibi grup içindeki  diğer şirketlerin Ar-Ge sinerjisinden yararlanmasına olanak tanır.

expand-vision3t-virtual

Demant Grup bünyesinde yıllardır duyma sağlığı üzerine psikoakustik araştırmalar yapan EPOS, beynin nasıl ve ne zaman en iyi performans gösterdiğine dair verilere sahiptir. Çalışanların ve oyuncuların daha iyi performans gösterebilmesi için beyindeki bilişsel yükü azaltan teknolojileri sayesinde mükemmel akustiği sağlamaya çalışır. ActiveGard teknolojisiyle akustik şokları engellerken, EPOS Voice Clarity özelliğiyle de sesi karşı net ve doğal aktarmayı amaçlar.

Yenilikçi ses geliştirme teknolojileri ile EPOS, mükemmel işitmenize ve duymanıza olanak tanıyarak, işte performansınızı çok daha verimli hale getirir. EPOS müşterilerine ses konferans, oda çözümleri ve kulaklıklarla kusursuz iletişimi sağlamayı amaçlar. Danimarka merkezli grup markasının tabii ki önceliği verimliliği artırmaktır.

Ürünlerinde şık İskandinav tarzını yansıtır ve zamansız tasarıma önem verir. Son teknolojileri takip eder ve malzemelerinde kaliteden ödün vermez. EPOS ADAPT, IMPACT ve EXPAND serileriyle her bütçe ve her sektöre uygun ürü sunmaktadır.

Önceki
Sonraki