Video Konferans Ürünlerini Alırken Neden Bircom’u Tercih Etmeliyim?

Video Konferans Ürünlerini Alırken Neden Bircom’u Tercih Etmeliyim?

Bircom, Türkiye’nin önde gelen bilişim teknolojileri dağıtım şirketlerinden biridir ve dünya çapındaki birçok video konferans ürünü markasını Türkiye pazarına sunmaktadır. Bircom’un video konferans ürünleri konusundaki avantajları şunlardır:

Geniş Ürün Yelpazesi

Bircom, video konferans ürünleri konusunda birçok farklı markanın ürünlerini sunar. Bu da size ihtiyaçlarınıza uygun bir ürün seçme konusunda daha fazla seçenek sunar.

Teknik Destek

Bircom, sunduğu ürünlere yönelik teknik destek sunar. Bu, ürünlerin kurulumu, ayarlanması ve sorun giderilmesi konularında size yardımcı olabilir.

Teknik Destek Sayfamızda Video konferans ürünlerinin bağlantı şemalarını ve kullanımlarını bulabilirsiniz. Ayrıca Teknik Destek Talep Formu oluşturarak distribütörlüğünü yaptığımız kurumsal ürünler veya müzik kulaklıkları/hoparlörleri için yaşadığınız teknik sorunlar için talep oluşturabilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti

Bircom, müşteri memnuniyetini önemseyen bir firma olarak bilinir. Satın aldığınız ürünlerin yanı sıra, satış sonrası hizmetlerde de müşteri memnuniyetine öncelik verirler.

Uygun Fiyatlar

Bircom, sunduğu ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunar. Bu da, bütçeniz dahilinde uygun bir video konferans ürünü satın almanızı sağlayabilir.

Yerel Distribütör

Bircom, Türkiye pazarında bir yerel distribütördür ve ürünlerinizi hızlı bir şekilde tedarik edebilir. Ayrıca, satın aldığınız ürünlere yönelik garanti ve satış sonrası hizmetleri de yerinde sunabilirler.

Zoom Türkiye Temsilcisi Bircom

Zoom Türkiye temsilcisi olan Bircom Zoom Türkiye olarak Kurumsal Alımlar için 2021 Yılından Beri Zoom Lisansı nasıl alınır sorusunun cevabıdır.

Bircom Zoom temsilcisi olmasının yanı sıra Zoom entegrasyonlu ve Zoom Sertifikalı video konferans sistemlerini içeren video konferans ürün portföyüne  sahiptir . Bu ürün portföyü Bircom’u diğer Zoom satıcılarından bir adım öne çıkartan en önemli özelliğidir.

Bircom, sunduğu ürünlerin kalitesi, teknik desteği, müşteri memnuniyeti ve uygun fiyatlarıyla video konferans ürünleri satın almak isteyenler için iyi bir seçenek olabilir.

Bircom video konferans ürünlerimizi şu sayfadan görebilirsiniz.

Önceki
Sonraki