Açık Ofislerde Beyin Yorgunluğunu Azaltmak için Yeni Teknolojilerle Üretilen, Zamansız Tasarımlı EPOS IMPACT 1000 Serisi

Açık Ofislerde Beyin Yorgunluğunu Azaltmak için Yeni Teknolojilerle Üretilen, Zamansız Tasarımlı EPOS IMPACT 1000 Serisi

EPOS IMPACT 1000, gürültülü bir ortamda çalışan kişiler için tasarlanmıştır. Hibrit düzende de kullanılabilen, uyarlanabilir Aktif Gürültü Engelleme (Adaptive Active Noise Cancellation) özelliği EPOS AI™ tarafından desteklenir. Toplantının her iki tarafındaki beyin yorgunluğunu azaltır. IMPACT 1000 kablosuz kulaklık, makine öğrenimi teknolojisinden yararlanarak, kullanıcının ortamındaki hangi seslerin bastırılması ve hangi seslerin geliştirilmesi gerektiğini belirler. Bluetooth kulaklık segmentinde en üst seviyede yer alan bu kulaklık üretilirken birçok bilimsel araştırmadan yararlanılmıştır. Araştırmalarda gürültünün beyni çok yorduğu ispatlanmış ve kullanıcının konsantrasyonunun oldukça dağıldığı görülmüştür. EPOS AI™ akıllı teknolojisi sayesinde bu beyin yorgunluğu minimuma indirilmiştir. EPOS IMPACT 1000, modern çalışma ortamlarının zorluklarını gidermek için tasarlanmış birinci sınıf kablosuz kulaklıktır. Güçlü teknolojileri ve kullanıcı dostu özellikleriyle beyin yorgunluğunu azaltır, üretkenlik ve performansta yükseliş sağlar.

EPOS BrainAdapt’ tan alınan güç ile EPOS AI™ birleşmesi sonucu ortaya çıkan kablosuz şarjlı, bluetooth kulaklık bu birleşimin ilk ürünüdür. 2023 reddot winner ve IF Gold Award ödüllerini almıştır.

EPOS IMPACT 1000 kablosuz kulaklık, ortamlara uyum sağlamak için EPOS AI™ bu akıllı teknoloji, rahatsız edici sesleri bastırmak için kullanıcı ortamını saniyede 32.000 kez tarar ve kullanıcının konuştuğu kişiye yalnızca ilgili seslerin ulaşmasını sağlamak için istenen sesi geliştirir.

EPOS IMPACT 1000 kablosuz kulaklık, uyarlanabilir ses teknolojisi (ANC), kablosuz şarj imkanı, Microsoft Teams sertifikası, meşguliyet ışığı, 4 mikrofonu, kafa bandı dolgusu, aynı anda 3 cihaza bağlanma imkanı ve TalkThrough özelliklerini sunar. Tüm bu özellikler sayesinde hibrit düzen, açık ofis ya da kalabalık ortamlarda rahatlıkla kullanabilir, kablosuz özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz.

 

Önceki
Sonraki