Hibrit Düzende Kullanılabilir Kulaklık Modelleri Nelerdir?

Hibrit Düzende Kullanılabilir Kulaklık Modelleri Nelerdir?

Hibrit düzende tercih edilen kulaklıklar genellikle aktif gürültü engelleyici ve kablosuz kulaklıklar olmalıdır. Kablolu kulaklık tercih edenler de olabilir tabii ki lakin kablosuz kulaklık size özgürlük sağlayacaktır.

Evde, açık ofiste ya da kafelerde kullanabileceğiniz kulaklık kesinlikle sizi çevreden izole etmelidir. Bu konuda kulak kapsüllerinin büyüklüğü, kulağa oturuş şekli ve gürültüyü filtreleyen bir mikrofon olması başlıca dikkat edilmesi gereken maddelerdir diyebiliriz. Mikrofondaki gürültü engelleme kaliteli bir görüşme yapmanıza olanak sağlarken, aktif gürültü engelleme teknolojisi de sizi çevrenizdeki gürültülerden izole eder. İster evde süpürgenin çalıştığı bir odada toplantı yapın ister bir kafede uğultu içinde, EPOS kulaklıkları size kaliteli bir görüşme sağlayacaktır. EPOS ADAPT serisi bluetooth kulaklıkları bu koşullar için idealdir.

Hibrit çalışmaya uygun kulaklık

Günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra ergonomik yapısı da dikkat çeker. Şık İskandinav tasarımı sayesinde sıradan bir kulaklıktan farklıdır. Her yere kolayca taşıyabilmeniz için şık taşıma çantasıyla beraber gelir. Çeşitli bağlantı seçenekleri vardır. Aynı anda çoklu cihaza da bağlantı sağlar. Dongle ile PC’ye bluetooth ile de tablet ya da cep telefonlarına bağlanır. Tamamen hibrit düzen için tasarlanmış kulaklıklar olduğundan her ürün Microsoft Teams sertifikalı olup size tek tuşla toplantı kontrolü sağlar. Tüm tümleşik iletişim platformlarıyla da uyumludur. Kablosuz kulaklıklarda en önemli özellik şüphesiz ki kullanım süresidir. Pil ömrünün piyasadaki diğer bluetooth kulaklıklara oranla daha uzundur. EPOS ADAPT 260 kablosuz kulaklık bu serideki en hafif üründür ve tüm gün rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aktif gürültü engelleme özelliği yok ama hibrit düzende rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. EPOS ADAPT 360 kablosuz bluetooth kulaklık ise toplantı ve müzik dinleyebileceğiniz bir ürün. Boyun bantlı ve kulak içi seçeneği tercih edenler için de EPOS ADAPT 460 kablosuz bluetooth kulaklık olarak önerebileceğimiz ürünler arasında. Eğer çok gürültülü ortamaarda çalışmak zorunda kalıyorsanız EPOS ADAPT 560 ve EPOS ADAPT 660 kablosuz kulaklıklarını tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerde pasif gürültü filtreleme dışında Active Noise Cancellation özelliği olduğu için konsantrasyonunuz dağılmaz.

Bu kulaklıklar hibrit düzene uygun olup ofis içinde de kullanabileceğiniz kulaklıklardır. Cihazlar arası kolay eşleşme olduğu için görüşmelerinizi anında yapabilirsiniz. EPOS’un gelişmiş ses teknolojisi sayesinde müzik dinlemek de oldukça keyif verici olacaktır.

 

Önceki
Sonraki