Zoom Pro İpuçları: Toplantılarınızı Harekete Geçirmenin 3 Yolu

Zoom Pro İpuçları: Toplantılarınızı Harekete Geçirmenin 3 Yolu

Sanal bir Zoom toplantısına eğlenceli bir unsur getirmek, bir bağlantı kurmada büyük fark yaratabilir. Şans eseri, kendinize benzersiz bir görünüm oluşturmanıza ve bunları gelecekteki tüm toplantılara veya yalnızca şu anda içinde bulunduğunuz toplantıya uygulama seçeneğiyle Zoom kurumsal veya bireysel toplantılarınıza biraz kendiliğinden eğlence katmanıza yardımcı olacak özelliklere sahibiz.

Zoom Pro İle Toplantıları Nasıl Harekete Geçirebilirsiniz?

Bir sonraki toplantınızda kendinizi ifade etmenize yardımcı olacak en sevdiğimiz üç özelliği burada bulabilirsiniz:

Emoji Tepkileri

Toplantı içi Emoji Tepkileri özelliği ile insanlara o anda nasıl hissettiğinizi bildirin. Bu, toplantının akışını bozmadan videonuza kalp, nefes nefese kalma veya kutlama emojisi gibi bir tepki eklemenizi sağlar.

Zoom’un Emoji tepkilerini kullanmak çok basit.

Çok çeşitli emojiler arasından seçim yapmak için Reactions düğmesine tıklamanız yeterli!! 

Stüdyo Efektleri

Video akışınıza özelleştirilmiş kaş, sakal ve dudak rengi eklemenizi sağlayan Studio Effects özelliği ile toplantılarınız için eğlenceli ve benzersiz bir görünüm yaratın.

Zoom Stüdyo Efektleri Nasıl Kullanılır?

Mutlu saatler, aile toplantıları ve hatta eğlenceli bir sınıf etkinliği için mükemmel olan bu özelliğe, video simgesinin yanındaki menüye tıklayarak, “Video filtresini seç”i seçerek ve “Stüdyo Efektleri” düğmesine tıklayarak erişilebilir. açılır pencerenin sağ alt köşesi. Bu değişiklikler bir sonraki toplantınıza taşınmaz. Ancak, bir sonraki toplantı için benzersiz görünümünüzü korumak istiyorsanız, “Gelecekteki tüm toplantılara uygula” onay kutusunu tıklamanız yeterlidir.

Çıkartmalar + Filtreler

Renk düzenini ustaca değiştiren Filtreler ile görünümünüzü değiştirin. Ayrıca, size tavşan kulakları, silindir şapka ve çok daha fazlasını vermek gibi video akışınızdaki görünümünüzü değiştiren eğlenceli ve komik filtreler eklemek için Çıkartmalar özelliğini kullanabilirsiniz! Bu özellikler, gündelik toplantılar için veya sınıfta okuma seansına biraz yetenek katmak için mükemmeldir.

Bir profesyonel gibi Zoom konusunda daha fazla ipucu almak ister misiniz? Zoom kurumsal lisans teklifi isteyebilirsiniz. 

Önceki
Sonraki