Zoom İletişim Merkezi Nedir? Neden Tercih Etmeliyiz?

Zoom İletişim Merkezi Nedir? Neden Tercih Etmeliyiz?

Zoom, video için optimize edilmiş ve çok kanallı bir iletişim merkezidir. Zoom İletişim Merkezi, tümleşik iletişimi, iletişim merkezi özellikleriyle bir araya getirir.

Zoom İletişim Merkezi Nedir?

İletişim merkezi işlevselliğini Zoom’un tümleşik iletişim çözümleriyle buluşturan Zoom İletişim Merkezi, bağımsız bir müşteri deneyimi çözümüdür. Zoom uygulamasının bir parçası olduğundan Zoom Meetings, Zoom Phone ve/veya Zoom Chat kullanan Zoom müşterilerine tanıdık gelecektir.

Müşteri deneyimlerini güçlendirmek ve verimliliği artırmak için tasarlanmıştır ve iletişimi kolaylaştırarak hem ekip içerisinde iş birliği anlayışını güçlendirir hem de müşteri deneyimini geliştirir.

Görsel etkileşim müşteri deneyimini güçlendiriyor

Günümüzde tüketiciler sorunsuz bir müşteri deneyimi yaşamak istiyor ve müşterilerin %59’u şirketlerin dijital alanda son teknoloji deneyim sunmalarını bekliyor. Müşteri talebinin yoğun olduğu iletişim kanallarından biri de video ve görsel etkileşimdir.

1846 global kuruluşun dahil edildiği 2022 Metrigy CX MetriCast‘in yaptığı araştırmalara göre, 2022 yılının sonunda müşteri iletişimleri için görsel etkileşim uygulamalarını kullanan kuruluşların %65’e ulaşacağı beklenmektedir. Mevcut video araçlarını kullanan kuruluşlar, müşteri etkileşimini güçlendiren, destekleyici ve karşı tarafla empati kurabilecekleri bir iletişim ortamı oluşturarak müşteri deneyimlerini geliştirebilirler.

Zoom İletişim Merkezi Neden Tercih Edilmeli?

Tüm Zoom İletişim Merkezi temsilcileri ve yönetenleri için çağrı karşılama deneyimi Zoom istemcisinin bir parçasıdır. Çağrı merkezi işlevselliğini Zoom’a getirmek, temsilci deneyimini basitleştirmeye yardımcı olur, temsilcilerin daha üretken olmalarını sağlar. Temsilcileri yönetenler, tüm etkileşimleri görerek kanallar arasında güncel bilgiler sağlar.

Zoom her organizasyona uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Temsilcileri yönlendirir, sonuçları ölçmek ve iyileştirme sağlamak için analizlerinizi yönetir. Güncel zaman ve geçmişe dönük analitik, ortalama hizmet düzeyini, bekleme süresini içerir. Ayrıca, cevapsız aramaların yanı sıra, tamamlanan ve reddedilen aramaları da görebilirsiniz.

Zoom İletişim Merkezini mevcut deneyimlere entegre edin.

Müşteriler, uygulama ve hatta telefon görüşmesi gibi seçtikleri dijital kanaldan konuşmayı başlatabilir ve gerekirse video ekleyebilirler. Bu, her türden kuruluşun müşterileriyle doğru platformda ve doğru zamanda anlamlı konuşmalar yapmasına yardımcı olur. Zoom İletişim Merkezi, müşterilerin video üzerinden bağlantı kurmasına yardımcı olur, aynı zamanda ses, SMS ve web sohbeti gibi kanalları da destekler. Bağımsız bir müşteri deneyimi olarak çalışabilir veya bir web sitesi, uygulama gibi mevcut bir dijital bir platforma entegre olabilir.

Önceki
Sonraki