Zoom Hesabınızı Pro’ya Yükseltmeniz için 6 Neden

Zoom Hesabınızı Pro’ya Yükseltmeniz için 6 Neden

Zoom Hesabınızı Pro’ya Yükseltin

İnsanların pandemi döneminde Zoom uygulamasına yönelmesinin bir sebebi de ücretsiz versiyonunda bile kapsamlı özellik ve kaliteli bir performans sunmasıdır. Farklı markalar ile iş birliktelikleri ve fonksiyonel iletişim özellikleriyle dolu olan Zoom’un ücretsiz hesabı, bireysel veya kurumsal ihtiyaçlarınız için mükemmel bir seçenektir.

Tabi ki! Adı üstünde ücretsiz hesap. Tıpkı bir gün arkadaşınızın Netflix hesabını kullanmayı bırakmanız gerekeceği gibi (çoğumuz gibi )… Gün gelecek daha iyi iş iletişimi ihtiyacı, fonksiyonellik ve hesabınızı daha üst seviyede kontrol etme ihtiyacınız ön plana çıkacak. Bu da Zoom’u Pro hesaba yükseltmeniz gerekeceği anlamına gelmektedir.

İyi haber ise eğer ücretsiz Zoom hesabının size sunduklarından memnunsanız, Pro lisansı ile yapabilecekleriniz sizi daha çok mutlu edecek, özellikle sosyal mesafe bırakmak zorunda olduğumuz bu dönemlerde, Zoom gibi uygulamalara bu kadar ihtiyacımız varken.

Ücretsiz Zoom'dan Pro hesabına geçerken size faydası dokunacak bazı bilgiler:

1.) 40 Dakika Limitine Son!

Zoom’un ücretsiz lisansı size bire bir toplantılarda sınırsız süre verse de grup toplantılarında bu süre 40 dakikaya düşüyor. Zoom Pro ile süre sınırı olmadan ve yeniden toplantıya girmeyi dert etmeden 100 kişiye kadar toplantı düzenleyebilirsiniz.

2.) Cloud’a Kaydetme

Ücretsiz sürüm ile toplantılarınızı sadece bilgisayarınıza veya telefonunuza kaydedebilirken Zoom Pro ile cloud’a kaydolabilirsiniz. Bu sayede hem yerden tasarruf edilebilir hem de daha hızlı paylaşımlar yapabilirsiniz. Daha sonra Zoom ara yüzünden bu dosyalara erişip, dosyaları düzenleyebilir ve eğitimleri kaydedebilirsiniz. Hem de öncesinde cloud’a dosya yüklemeye gerek kalmadan! Her Zoom Pro lisansı, sizin için ücretsiz 1 GB bulut kayıt alanı ile gelir.

3.) Sosyal Medya Yayını

Zoom toplantılarınızı canlı olarak Facebook ve Youtube’dan yayınlayabileceğinizi biliyor muydunuz? İhtiyacınız olan tek şey Zoom Pro Lisansı! Zoom Pro Lisansı ile toplantılarınızı, yayın ayarlarınızdan paylaşıma açabilirsiniz. Ayrıca özel canlı yayın kanalları ile daha geniş bir kitleye ulaşabilirsiniz.

 4.) Daha Geniş Kullanıcı Ve Yönetici Kontrolüne Sahip Olun

Zoom Pro Lisansı ile iletişim çözümlerini kontrol etmek çocuk oyuncağı. Adminler (Yöneticiler), son kullanıcıların sistem kullanımı ve platformu üzerinde daha fazla kontrol sahibidirler. Örneğin yönetici uzaktan lisans sağlayabilir, hesaptan kullanıcıları çıkarabilir, bildirimleri özelleştirebilir ve cloud kaydını aktif edebilir.

 5.) Raporlama Artık Çok Kolay

Zoom Pro lisansı ile yönetici raporlar kısmına erişebilir. Hesap sahipleri ve yöneticiler organizasyonda kaç toplantı olduğunu, kaç katılımcı olduğunu, toplantıların ne zaman olduğunu, toplantıların ne kadar sürdüğünü ve daha birçok detayı raporlayabilirler.

6.) Daha Fazla Zoom

Zoom Pro ile daha fazla servisten yararlanabilirsiniz. SIP/H.323 Oda Bağlayıcıları, Zoom Rooms ve Zoom Webinarlarının yanı sıra, çok yüksek katılımcıya sahip Large Meeting toplantı lisansları ve ses planları da bunlardan birkaçı. Aynı zamanda yazılımcılarınızın sizin Zoom hesabınız için hesaba gömülü chatbots vb. uygulamalar yapmasına izin veren ZOOM API’ye de ulaşım sağlarsınız.

Bu yeteneklerden yararlanmak, kullanıcı deneyimindeki memnuniyetsizliği azaltır ve üretkenlik kazanımlarını teşvik ederek daha etkili bir iş gücü sağlar. Kim bilir belki de uygulamanız, başkalarının kullanması için Zoom App Marketplace’te yayınlanır!

BUGÜN SÜRÜMÜNÜZÜ YÜKSELTİN!

Zoom’un Ücretsiz Hesabı, video konferans dünyasına giriş yapmanıza olanak sağlar, ancak Zoom Pro Lisansı ile üreticilikte, etkinlikte ve çalışan başarısında daha kontrollü ve fonksiyonel bir göze sahip olarak bu dünyaya girersiniz.

Önceki
Sonraki