Yaratıcı Ekip Çalışmasının Kilidini Yealink MeetingBoard ile Açın

Yaratıcı Ekip Çalışmasının Kilidini Yealink MeetingBoard ile Açın

Microsoft Teams veya Zoom toplantılarınızı gerçekleştireceğiniz bir konferans odasını anlamlı işbirliği için donatırken karşılaşılan zorluklardan biri, kameraları, mikrofonları, ekranları ve bilgisayarları birbirine bağlamanın zahmetli işidir. Tüm bu işlevleri sağlayan tek bir cihaza sahip olmak harika olmaz mıydı? Yealink, MeetingBoard serisi ile modern konferans salonlarına daha fazla sadelik ve kullanım kolaylığı getirerek bu hedefe ulaşmıştır.meetingboard

Yealink'in MeetingBoard Serisi

Tekerlekli bir mobil stand üzerinde büyük, zarif bir 4K düz ekran hayal edin. Bu ekranın yerleşik bir 4K kameraya, 16 hüzmeleme mikrofon dizisine ve yüksek kaliteli stereo ses verebilen altı hoparlöre sahip olduğunu hayal edin.

Şimdi bu cihazı, parmakla gezinme, kalemle yazma, mürekkepten şekle ve diğer gelişmiş ekran işleme özelliklerine olanak tanıyan oldukça hassas bir dokunmatik ekranla hayal edin. Son olarak, duvar prizine takılan tek bir cihazda bulunan tüm bunları hayal edin.

Yealink'in MeetingBoard ürün serisinin vizyonu buydu. MeetingBoard sadelik ve zarafet düşünülerek tasarlanmıştır. Hizmet ömrünü uzatırken çekiciliğini artıran metal alaşımla kaplıdır.

Hareketli bir zemin standına veya duvara monte edilebilmesi, onu yönetici ofisleri, toplantı odaları, yaratıcı alanlar, konferans salonları ve eğitim alanları için ideal hale getirir.

MeetingBoard iki boyutta gelir ve hangisini seçerseniz seçin aynı son derece özel özellik setini sunar. MeetingBoard65, küçük ve orta ölçekli konferans ve işbirliği odaları için 65 inçlik büyük bir dokunmatik ekrandır. Daha kapsamlı bir işbirliği deneyimi için MeetingBoard86, 86 inçlik dokunmatik ekranıyla daha fazla alanı kapsıyor.

MeetingBoard'un Video Özellikleri

MeetingBoard, aşağıdakiler de dahil olmak üzere akıllı yapay zeka özellikleri sunan yerleşik bir 4K kamerayla birlikte gelir:

Otomatik çerçeveleme:

Bu özellik, katılımcıların sayısını ve konumlarını tanıyarak herkesi en uygun görünüme otomatik ve sorunsuz bir şekilde çerçeveler.

Konuşmacı takibi:

Kamera, konuşan kişinin gerçek zamanlı, dinamik yakın plan görüntüsünü sağlar.

Resim içinde resim (PiP):

Kullanıcılar, konuşmacı takibini kullanarak bir toplantı başlatırken PiP moduna geçebilir ve böylece konuşmacının yakın çekimde gösterilmesine, diğer katılımcıların ise PiP görünümünde görünmesine olanak tanır.

PiP özelliği ve Akıllı Galeri ve Çoklu Çerçeveleme gibi diğer birçok yeni özellik, yakında bir ürün yazılımı yükseltmesiyle sunulacaktır.

MeetingBoard'un Ses Özellikleri

MeetingBoard, kısmen yapay zeka yetenekleriyle geliştirilmiş özel bir ses dijital sinyal işlemcisi (DSP) tarafından mümkün kılınan gelişmiş ses özelliklerine sahiptir. Bu AI DSP, 640 fit karenin üzerinde etkili bir alanı kapsayan, 25 fit uzağa kadar oturan katılımcılardan kristal netliğinde ses yakalayabilen 16 dahili hüzmeleme mikrofon dizisini koordine eder.

Yapay Zeka, gelişmiş Yapay Zeka özellikli gürültü önleme ve yankılanma bastırma sağlayarak ses deneyimini önemli ölçüde geliştirir.

Dört tam aralıklı ve iki tweeter stereo hoparlörle, yerel olarak veya ağ üzerinden ses ve medya oynatımı için en kaliteli sesi elde edeceksiniz.

Aksesuarlar

Bu yetenekler işbirliği ihtiyaçlarınızı karşılamak için hala yeterli değilse, MeetingBoard işlevselliğini daha da artıran bir dizi cihazla tamamen uyumludur. Bunlar şunları içerir:

12X'e kadar optik yakınlaştırmanın yanı sıra fiziksel kaydırma ve eğme ekleyen çıkarılabilir bir optik PTZ kamera

Standart 25 fitlik aralığın çok ötesinde ses yakalama mesafelerini kapsamak için Bluetooth kablosuz genişletme mikrofonları

Kolay konferans ve işbirliği odası yönetimi için Yealink'in RoomPanel ve Oda Sensörü

Bir tableti veya dizüstü bilgisayarı MeetingBoard ekranına kablosuz olarak bağlamanıza izin veren WPP30 Kablosuz paylaşım bölmesi aracılığıyla geliştirilmiş BYOD (kendi cihazını getir) uyumluluğu

Ek olarak, MeetingBoard genişletilebilir: İki MeetingBoard'u tek bir uzun ekranda birleştirerek, bir ekranda sunumlar, beyaz tahtalar ve diğer paylaşılan uygulamalarla etkileşim kurarken uzaktaki katılımcılarınızı görmenize olanak tanır.

Ödüllü performans ve tasarım

MeetingBoard cihazları, Qualcomm Octa çekirdekli Snapdragon 845 yonga seti üzerinde çalışan, sürekli olarak güncellenen Android 10 işletim sistemini kullanır. Microsoft Teams ve diğer çeşitli işbirliği platformlarıyla kullanım için onaylanmıştır.

MeetingBoard65, tasarımı ve konforuyla 2022 Reddot ödülüne layık görüldü.

MeetingBoard'un temel özellikleri

Her iki cihazın da en önemli özellikleri aşağıdakileri içerir:

Sistem:

Android 10 işletim sistemi

Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti

Görüntü

D-LED arka ışık

4K çözünürlük (3840×2160)

Parmak izi ve parlama önleyici yüzey

dahili kamera

4K çözünürlük (3840×2160)

120° görüş alanı

4× dijital yakınlaştırmalı e-PTZ

Otomatik gizlenen gizlilik deklanşörü

Ses

Dahili 16 mikrofon dizisi

Dört tam aralıklı ve iki tweeter stereo hoparlör

Özel AI Audio DSP

Akustik yankı iptali

yankılanma bastırma

Hüzmeleme teknolojisi

Bağlantılar

1 HDMI girişi

1 HDMI çıkışı

Harici PTZ kamera bağlantı noktası

Yealink RJ-45 VCH bağlantı noktası

3 Tip A USB bağlantı noktası

1 Gigabit Ethernet bağlantı noktası

Çift bantlı MIMO Wi-Fi desteği

Bluetooth 5.0

Yealink MeetingBoard serisi işbirliği uç cihazları, en zorlu işbirliği odası ortamları için bile ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Yalnızca video konferansı basitleştirmekle kalmaz, aynı zamanda sürükleyici bir uzaktan işbirliği deneyimi sunar.

Yealink Meetingboard Serisi İşbirliği için Bircom.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Önceki
Sonraki