Dil uçurumunu kapatın ve Zoom çevirili altyazılarla insanları birbirine bağlayın

Dil uçurumunu kapatın ve Zoom çevirili altyazılarla insanları birbirine bağlayın

Zoom, dünyayı ve daha da önemlisi insanları birbirine bağlamakla tanınır. Ancak hepimiz aynı dili konuşmadığımızda, ne kadar iyi bağlandığımızın bir önemi kalmaz. Potansiyel sürtüşmeleri ortadan kaldırmak için, Zoom Toplantıları ve Webinarları içinde çevrilen altyazılar özelliğini Haziran 2022'de başlattık. Ve şimdi, dil engellerini ortadan kaldırarak insanları rahatlıkla birbirine bağlayan yeni dil eklemeleriyle bu yeniliğin üzerine inşa ediyoruz.

Zoom Translated Captions özelliği artık ücretli Zoom hesapları için bir eklenti olarak mevcut ve 35 dilde altyazı desteği sunuyor

Çevrilen altyazılar özelliği, tercümanlara ve üçüncü taraf entegrasyonlarına olan ihtiyacı azaltarak her toplantı ve webinar'da daha kapsayıcı bir ortam oluşturmanıza olanak tanır. Diğer toplantı sağlayıcılarının aksine, çevrilen altyazı kullanıcıları, bir toplantı veya webinar içinde kendi konuşma dilini seçebilir, bu da aynı dili konuşmayan katılımcılar arasında sorunsuz bir etkileşim sağlar. İster çok dilli iş yapan büyük bir şirket olun ister çok uluslu öğrenci kaydına sahip bir küresel üniversite, çevrilen altyazılar dil engellerini aşmaya yardımcı olur.

Çevrilen altyazılar, Zoom One Business Plus, Zoom One Premier, Zoom One Enterprise Essentials ve Zoom One Enterprise Plus planlarına zaten dahildir. Bu işlevsellik, giderek dağıtılmış bir iş gücünde etkili işbirliğinin önündeki en büyük engellerden birini kaldırmaya yardımcı olur.

Ücretli Zoom hesapları için bir eklenti olarak sunulan çevrilen altyazılarımız, Zoom Toplantısı veya Webinar'ında bulunan herkesin konuşmacının dilini gerçek zamanlı olarak sunulan dillerden birine çevirmesini sağlar. Bu özellik, sanal etkinlik yönetim çözümümüz Zoom Events içinde düzenlenen toplantılar ve webinarlar için de geçerlidir.

Lütfen dikkat: Bir etkinliğe katılamıyorsanız ve toplantı veya webinar kaydedilirse, çevrilen altyazılar kayıtta görünmez ancak tam kayıt transkriptinde görünür.

Altyazı çevirilerimiz şimdi 35 dilde mevcuttur:

Arapça (MSA)

Bengalce

Kantonca

Çince Mandarin 

Basitleştirilmiş Çince Mandarin 

Geleneksel Çekçe

Danca

Flemenkçe

İngilizce

Estonyaca

Fince

Fransızca (CA)

Fransızca (FR)

Almanca

Hintçe

Macarca

Endonezce

İtalyanca

Japonca

Korece

Malayca

Farsça

Lehçe

Portekizce

Romence

Rusça

İspanyolca

İsveççe

Tagalog

Tamil

Telugu

Tayca

Türkçe

Ukraynaca

Vietnamca

Önceki
Sonraki