Çağrı Merkezi Kulaklıkları ve Çalışma Hayatımızdaki Önemi

Çağrı Merkezi Kulaklıkları ve Çalışma Hayatımızdaki Önemi

Çağrı Merkezi Kulaklıklarının Çalışma Hayatımızdaki Önemi Nedir?

Müşteri Deneyimi

Günümüzün rekabetçi pazarlarında, müşteri deneyimi her şeydir. Müşterilerle iletişiminizi güçlü tutarak, taleplerini doğru anlayarak ve karşılayarak harika bir deneyim yaşatırsanız markanızın destekçisi olacaklardır. Öte yandan, tek bir kötü deneyim ise müşterileri yaptığınız işten uzaklaştırabilir. Bunun yolu da net, anlaşılabilir bir iletişimle mümkündür.
Özellikle içinde bulunduğumuz koşulları düşünürsek çoğu kurum uzaktan ve hibrit çalışmaya devam ediyor. Sadece ofis ortamında değil herhangi bir yerde de iletişim kurabileceğimiz özelliklere sahip çağrı merkezi kulaklıkları bu noktada önemlidir.

İletişim Merkezlerinin ve Ofislerin Yeni Çağı

Artık her saat diliminin “mesaiye” dönüşebileceği uzaktan çalışma, çalışanların her yerden çalışabileceği anlamına gelir: ofiste, evde veya kafede. Prensipte temsilciler ve yöneticiler, gerçek bir iletişim merkezinde olduğu gibi evden de kolayca çalışabilir ve müşteriler artık dünyanın her yerinden onlarla sayısız yolla iletişim kurabilirler. Bu durum şirketlerin maliyetleri düşürmelerini sağlar ve üretkenliği artırır. Yüksek kaliteli bir müşteri deneyimi için yöneticiler, temsilcilerin nereden çalıştıklarına bakılmaksızın net bir şekilde işitebilmelerini ve duyulabilmelerini sağlamalıdır. Gürültü ve dikkat dağıtan unsurlar olduğunda, yöneticilerin, temsilcileri en doğal ses deneyimi yaratan gelişmiş, profesyonel kulaklıklarla desteklemeleri gerekir. Gerek ofis gerekse hibrit çalışanlarına uygun EPOS çağrı merkezi kulaklıklarıyla müşteri memnuniyetini üst seviyeye taşırken, üretkenliği de artırmanızı sağlar. Gürültü filtreleme özellikli çağrı merkezi kulaklıkları EPOS ActiveGard teknolojisiyle desteklenirken kulak sağlığına da önem verir.

Bulut

Kuruluşların %80’i ya bulut iletişim merkezleri (cloud) kurdu ya da önümüzdeki iki yıl içinde buluta geçmeyi planlamakta. Buluta geçiş, temsilcilerin müşterilerle daha düşük maliyetle ve daha fazla üretkenlikle etkileşim kurmasını sağlamaktadır.

Kanallar

Mobil ve dijital teknolojilerin hız kazanan büyümesi, müşterilerin her zamankinden daha fazla kanalla etkileşim kurmasını sağlıyor. Dijital araçlar, şirketlerle iletişim kurmanın daha hızlı ve kolay yollarını sağlarken, çağrı merkezi çalışanlarının da etkisi göz ardı edilmemelidir. Günümüzde asıl ihtiyaç duyulan çağrı merkezi çalışanlarına doğru ekipmanın sağlanmasıdır. Bu koşullar sağlandıktan sonra ise dijital teknoloji yardımlarına başvurmaktır. EPOS’un geniş ürün yelpazesinde her sektöre her bütçeden kulaklık bulabileceğiniz gibi, çağrı merkezi kulaklıkları arasında da segment seçimi yapabilirsiniz.

Önceki
Sonraki