Ses Teknolojisinin Sınırlarını Zorlayan Yeni Nesil: Focal Bathys

Ses Teknolojisinin Sınırlarını Zorlayan Yeni Nesil: Focal Bathys

Ses teknolojisinin lider markalarından Focal, inovasyon yolculuğunda yeni bir dönüm noktasına daha ulaşıyor: Focal Bathys. Teknolojinin sınırlarını zorlayan bu kablosuz kulaklık, olağanüstü bir akustik deneyim sunarken, günümüzün kablosuz bağlantı beklentilerini de karşılıyor.

16 yıl önce Focal'ın Saint-Étienne'deki üretim üssünü ziyaret ettiğimizde, tüm hoparlörlerin detaylı bir şekilde anlatıldığı üç tam iş günü boyunca teknolojinin hızlı ilerleyişi ve ses mühendisliğindeki ustalıkla büyülenmiştik. O dönemde üretilen Focal Spirit 1, ses mühendisliğinin olağanüstü bir örneği olarak kabul ediliyordu.

Şimdi ise, Focal ses dünyasının evriminde yeni bir aşamaya geçiş yapıyor: Focal Bathys. Markanın geçtiğimiz ay lansmanını yaptığı bu yeni model, Fransa'da el yapımı olarak üretildi ve Adaptif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip ilk kablosuz kulaklık olarak karşımıza çıkıyor.

Bluetooth® çoklu bağlantı seçeneği, üst düzey amplifikatör DAC teknolojisi ve optimize edilmiş "sessiz mod" ile Bathys, ses kalitesinde yeni bir standart belirliyor. Bu sırada, "yumuşak mod" ev ya da ofis gibi alanlarda yoğunlaşmayı kolaylaştırırken, "şeffaflık" modu da dışarıdaki seslerin duyulmasına imkan sağlıyor.

30 saatten fazla pil ömrü, alüminyum/magnezyum diyaframlı sürücüler, 24 bit/192kHz arası çözünürlük, sağlam ve ergonomik tasarım, hızlı şarj fonksiyonu ve sesi özelleştirmek için ayarlanabilir EQ ile Bathys, kablosuz kulaklıklarda bir devrim yaratıyor.

Amazon Alexa veya Google Assistant sesli asistanlarına erişimi, SBC, AAC, Apt-XTM ve Apt-XTM Adaptive codec bileşenleri, telefon görüşmeleri için "net ses yakalama" mikrofon teknolojisi ve kablolu dinleme yapmak isteyenler için iki aynı kablosu dahilinde şık bir taşıma çantası ile Focal Bathys, sadece bir kulaklık değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı simgesi.

Henüz dinleme fırsatı bulamadığımız Focal Bathys, Aralık ayı içinde ülkemize gelecek. Focal'ın bu yeni ürününü deneyimlemek için sabırsızlanıyoruz. Teknoloji dünyası, Focal'ın Bathys ile neler sunacağını merakla bekliyor.

Önceki
Sonraki