FOCAL'dan Dev Adım: Dünyanın İlk Hi-Fi, Bluetooth ve ANC Özellikli Kablosuz Kulaklığı BATHYS Tanıtıldı

FOCAL'dan Dev Adım: Dünyanın İlk Hi-Fi, Bluetooth ve ANC Özellikli Kablosuz Kulaklığı BATHYS Tanıtıldı

FOCAL, dünya genelindeki ses tutkunlarına adaptif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahip ilk kablosuz kulaklığını tanıttı: BATHYS. Fransa'da üretilen, el yapımı FOCAL hoparlör sürücülerine sahip olan BATHYS, yüksek performanslı gürültü önleme teknolojisine, 30 saatten fazla pil ömrüne, premium gövde malzemelerine ve çeşitli çekici özelliklere sahip. Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak olan BATHYS, Bluetooth® kulaklık, 40 yılı aşkın süredir FOCAL'ın hem Fransa'da hem de dünya çapında ününü sürdüren yüksek kaliteli sesini sergiliyor. Ayrıntılı, hassas ve dinamik bir karakter sunan BATHYS, müziğin içine yolculuk için iki adet gürültü önleme moduna sahip.

BATHYS, uçak ya da tren gibi yüksek arka plan gürültüsü olan yolculuklar için optimize edilmiş bir ‘Sessiz’ mod, ev ya da ofis gibi alanlarda odaklanmaya yardımcı olmak için bir ‘Yumuşak’ mod ve gerektiğinde etrafınızdaki sesleri duymanızı sağlayan bir ‘Şeffaflık’ moduna sahip. Kolay kullanım için rahatça erişilebilen kontrol düğmeleriyle BATHYS, Amazon Alexa veya Google Assistant sesli asistanlarına erişim sağlayabiliyor ve sesi özelleştirmek için ayarlanabilir EQ'su ile öne çıkıyor.

Ürünün sesli asistanlar, EQ ve diğer ayarları FOCAL tarafından geliştirilen özel uygulamada mevcut. SBC, AAC, APT-X™ ve APT-X™ Adaptive codec bileşenleriyle uyumlu olan BATHYS, çeşitli bağlantı modları (Bluetooth®, Jak, USB) sunarken, kristal netliğinde telefon görüşmeleri için “Net Ses Yakalama’ mikrofon teknolojisiyle eşsizleşiyor.

BATHYS pil ömrü açısından 30 saatten fazla kullanım sunarken, hızlı şarj fonksiyonu size sadece 15 dakikada ekstra şarj ile 5 dinleme süresini garanti ediyor. Son olarak, tüm kullanımlara uygun optimum kablolu dinleme deneyimi için kulaklığı deneyimleyin. FOCAL'ın yepyeni BATHYS kulaklığını keşfedin ve müziğin keyfini çıkarın.

Önceki
Sonraki