Bang & Olufsen'den Yepyeni bir Soundbar

Bang & Olufsen'den Yepyeni bir Soundbar

Bang & Olufsen, sinematik deneyimi mükemmelleştiren yepyeni bir soundbar olan Beosound Theatre'i sunmaktan gurur duyuyor. Beosound Theatre, 7.14 Dolby ATMOS teknolojisiyle donatılmış olan Truelmage ile birleşerek benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Hem yere konumlandırılabilen hem de duvara monte edilebilen Beosound Theatre, yıllarca kullanılmak üzere tasarlanmış olan zamanla güncellenen yazılımlar ve yükseltilebilen donanımsal parçalar ile donatılmıştır.

Beosound Theatre, her türlü televizyonla uyumlu çalışabilen bir üründür ve aynı zamanda farklı Bang & Olufsen hoparlörleriyle de kolayca bağlanabilir. Bang & Olufsen uygulaması ile kolayca kurulan Theatre, dinleyici ve hoparlör arasındaki mesafeyi ölçer, odadaki engelleri hesaplar ve gerektiğinde diğer hoparlörleri de kalibre ederek sesin en iyi şekilde iletilmesini sağlar.

Noto GmbH tarafından tasarlanan Beosound Theatre, yaşam alanınızdaki kabloların görüntü kirliliğini ortadan kaldırır. Alüminyumun muhteşem dokusu ve dilediğinizde değiştirebileceğiniz masif meşe veya kumaş koruma kapaklarıyla birlikte, Beosound Theatre hem stil ikonu olmanın hem de zamana meydan okuyan sürdürülebilir bir teknolojinin simgesi haline gelir.

Bang & Olufsen Beosound Theatre, sinema keyfini evinize taşırken üstün ses kalitesi, inovatif teknolojiler ve zarif tasarımıyla sınırları zorluyor. Yaşam alanınızda sinematik bir deneyim yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek.

Önceki
Sonraki