2022 Yılında Bircom %29 Oranında Büyümeyi Başardı

2022 Yılında Bircom %29 Oranında Büyümeyi Başardı

2022 Yılında Bircom %29 Oranında Büyümeyi Başardı

Kurumların bilişim ve telekomünikasyon alanındaki ihtiyaçlarına en gelişmiş teknolojiler doğrultusunda en kapsamlı çözümleri, en yüksek müşteri memnuniyeti ile sunma anlayışına sahibiz. Her zaman yüksek hedefleri olan ve Türkiye’yi yeniliklerle buluşturan bir şirket olduk. 2022 yılına portföyümüze yeni markalar ekleyerek başladık. Bircom olarak bu yıl büyük bir başarıya imza atarak şirketimizi dolar bazında %29 oranında büyütmeyi başardık.

Pek çok küresel markanın ülke çapında dağıtım, lokalizasyon, eğitim, saha kurulum desteği, merkezi yönetim hizmetleri ve satış sonrası hizmetleri Bircom tarafından sunulmaktadır. Sektöründe öncü konumunda bulunan Bircom, kurumların bilişim ve telekomünikasyon alanında ki ihtiyaçlarına en gelişmiş teknolojiler doğrultusunda; en kapsamlı çözümleri, en yüksek müşteri memnuniyeti ile sunma anlayışına sahiptir.

Kurulduğumuz günden beri şirketimizin kökenlerinde yer alan dinamik, öncü, ve yenilikçi yapımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Sürekli ifade ettiğimiz gibi, telekomünikasyon sektörü teknolojik gelişmeler paralelinde dijitalleşmenin merkezinde yer alan yapısıyla son derece dinamik ve enerjik ekibimizle değişmeye, gelişmeye devam ediyoruz.

Hibrit çalışma ile birlikte video iletişim teknolojilerine olan talep de artıyor.

Görüntülü iletişime olan talep ve ihtiyaç arttıkça sektörde gelişmesini sürdürecektir. Sunduğumuz çözümler, çağrı merkezi ve ofis kulaklıklarından IP telefonlar, VoIP iletişim ürünleri, video konferans ürünleri ve asansör iletişim çözümlerine kadar çok geniş bir yelpazeye yayılıyor. Günümüzde insanlar artık müzik dinlerken, film seyrederken ya da oyun oynarken ses kalitesini daha fazla önemsiyor. Kayıpsız sese sahip olmak isteyenler, bunun için alanlarında uzman markaların ürettiği ürünleri tercih ediyor. 2023’te de bu trendin devam edeceğini öngörüyoruz.

2023’te yatırımlarımızı ve ekiplerimizi genişleterek pazar payımızı artırmayı planlıyoruz. Hibrit çalışmanın önemi artmaya devam ediyor. Bu kapsamda iş birliklerini aynı anda gerçekleştiren video iletişim teknolojilerine olan talep de artıyor. Toplantı odalarını bu sistemin dışında bırakmamız tabi ki mümkün değil. Birçok kurum bu hibrit yapılarını sürdürebilmek için iletişim platformları ile uyumlu oda tabanlı video konferans cihazlarını tercih etmeye devam edecek. Bu konuda da tüm ekibimizle birlikte sahada kurumlara; hem demo ve hem de kurulum anlamında destek olmayı sürdürmekteyiz. 2023’te sektörün ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni girişimlerimiz de olacak.

Önceki
Sonraki