Yealink USB Connect İle Cihaz Yönetimi Çok Kolay

Yealink USB Connect İle Cihaz Yönetimi Çok Kolay

Yealink USB Connect, kulaklıklar, hoparlör telefonlar ve web kameraları dahil olmak üzere birden fazla cihazı bağlamak ve yönetmek için tasarlanmış kullanımı kolay, hepsi bir arada bir yazılım paketidir. Uygulama aracılığıyla her ayarın yönetilebilmesi, bir telefona kulaklık eşleştirmeyi veya karmaşık menüler ve indirme araçları ile uğraşmadan bir yazılım güncellemesi yüklemeyi daha verimli hale getirir.

Yealink USB Connect, Windows ve macOS bilgisayarlar için ücretsizdir ve indirilebilir. USB Connect, bağlı tüm Yealink cihazlarınızı tek bir kolay yönetilebilir ekranda görmenizi sağlar. Kurulduktan sonra Yealink cihazlarınızı yazılımla eşleştirebilirsiniz. Bağlı her cihaz, Connect uygulama ekranından görülebilir.

Yönetmek istediğiniz cihazı seçmek ve temel veya gelişmiş ayarları seçmek kadar basit. Tüm yönetim seçenekleri, kolayca gezinebilen sekmelerde görünür. Bluetooth, tuş takımı tonları, zil sesi, sesli komutlar, çevirme tonu, hoparlör sesi veya zil tipi gibi şeyleri ayarlamak için temel ayarları seçin. Belirli bir cihazın dişlilerine girmeniz gerektiğinde kullanmak için gelişmiş bir yönetim sekmesi de mevcuttur.

Yealink USB Connect, günlük cihaz yönetimini tek bir tıklama ile basit hale getirir. Güncellemeleri kontrol et düğmesini seçmek, cihazlarınızın en son firmware ile güncel olduğundan emin olur. Ayrıca, ihtiyaç duyulduğunda bağlı cihazlarınızı tek tıklamayla sıfırlamanıza veya yeniden başlatmanıza olanak tanır.

Cihazlarınızla ilgili herhangi bir potansiyel sorun, USB Connect aracılığıyla otomatik olarak kaydedilir. Bu özellik, normal ofis kullanımı sırasında karşılaşılabilecek herhangi bir BT sorununu çözmeyi destek ekibiniz için daha kolay hale getirir. Hatta, mümkün olan en doğru analizi elde etmek için sorunların sesli bir versiyonunu kaydedebilecek bir ses kaydı özelliğine de sahiptir.

Tüm bu özellikler ve daha fazlasıyla Yealink'in USB Connect'i, ofis iletişim sisteminizde ek bir verimlilik seviyesi sunar ve modern bir VoIP sisteminin daha teknik zorluklarını ortadan kaldırır.

Aşağıdaki linkten Yealink USB Connect Uygulamasını İndirebilirsiniz.

https://www.yealink.com/en/product-detail/usb-connect-management

 

Önceki
Sonraki