Yealink RoomPanel: Modern Toplantı Yönetimini Devrimleştiren Ürün

Yealink RoomPanel: Modern Toplantı Yönetimini Devrimleştiren Ürün

Günümüzün hızlı iş dünyasında, uzaktan çalışan ekipler ve esnek çalışma koşulları norm haline geldiğinde, etkin toplantı odası yönetiminin önemi daha da artıyor. Yealink RoomPanel, bu alandaki boşluğu dolduran profesyonel, çok fonksiyonlu bir oda rezervasyon cihazıdır. İşte bu ürünün sunduğu başlıca özellikler ve avantajlar.

Yealink RoomPanel Özellikleri ve Avantajları

Modern ve Şık Tasarım

İnce ve kompakt tasarımı, zarif metal görünüşüyle modern iş yerleri için idealdir. Anti-parmak izi ekran teknolojisi ve ışık ile yakınlık sensörleri sayesinde 8 inçlik dokunmatik ekran üstün görsel ve etkileşimli bir deneyim sunar.

Parlak LED Barlar, Oda Durumu Tek Bakışta

Toplantı odasının uygun olup olmadığını kontrol etmek, renkli LED barlar sayesinde artık çok daha kolay. Her açıdan yüksek görünürlüğe sahip çift taraflı kavisli, tam-RGB LED barlar, özelleştirilebilir renk ayarlarına sahiptir.

Kurumsal Düzeyde Yetenekler

  • Çift bant 802.11ac Wi-Fi modülü ile kablosuz dağıtım için artırılmış ağ istikrarı ve verimliliği.
  • Çift Bluetooth 5.0 çipi ile Bluetooth ağ geçidi ve otomatik rezervasyon/salıverme gibi ekstra özellikler.
  • NFC/RFID destekli gelişmiş kimlik doğrulama ve katılımcı girişi.
  • Gelecekte sanal asistanlar veya yönetici çağrıları gibi ek özellikler için gömülü mikrofon dizisi ve çift hoparlör.

Geniş Platform Uyumluluğu

Yealink Çalışma Alanı Yönetim Platformu, Microsoft Teams, Zoom ve diğer üçüncü taraf toplantı platformları ile uyumludur. Bu sayede farklı toplantı senaryoları ve ortamları için seçim yapabilirsiniz.

Basit Kurulum, PoE Desteği

PoE ve DC güç kaynağı desteği ile RoomPanel, beton duvar/cam/ahşap ve diğer yüzeylere montaj için sağlanan aparatlarla kolayca ve zaman tasarrufu sağlayarak kurulabilir.

Verimli Uzaktan Yönetim

Yealink Çalışma Alanı Yönetim Platformu ve Yealink Yönetim Bulut Servisleri ile tüm toplantı odası cihazları ve programları kolaylıkla izlenebilir, yönetilebilir ve analiz edilebilir.

Yealink RoomPanel, modern iş dünyasının dinamik ihtiyaçlarına cevap veren, yüksek derecede özelleştirilebilir ve kullanıcı dostu bir çözüm sunar. Bu sayede toplantı odası rezervasyonları artık sorunsuz, etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Önceki
Sonraki