Yealink Kablosuz Kulaklık ile Yealink Telefon Kullanmanın Büyük Avantajı

Yealink Kablosuz Kulaklık ile Yealink Telefon Kullanmanın Büyük Avantajı

Yealink kablosuz kulaklıklar, iş iletişim alanında nispeten yeni olmalarına rağmen, pek çok kişi için gerekli bir cihaz olarak konumlarını hızla sağlamlaştırdılar. Neden mi? Öncelikle, maliyet açısından son derece etkili olmalarıdır. Ayrıca ses kaliteleri de harikadır. Ancak bugün bahsetmek istediğimiz başka bir neden daha var: Yealink kulaklıklar, başka yerde bulamayacağınız özellikler sunar.

Örneğin, kulaklık alışverişi yaparken sormuş olabileceğiniz bir soru şudur: Yealink kablosuz bir kulaklığı Yealink telefonuma bağlamak için EHS kablosuna ihtiyacım var mı? Hayır. Doğru Yealink DECT kulaklığını uyumlu bir Yealink IP telefonla kullanıyorsanız, kablosuz çağrı kontrolünü etkinleştirmek için EHS kablosu kullanmanıza gerek yoktur. Yapmanız gereken tek şey bir USB kablosu takmaktır.

Bu büyük bir iş. İlk olarak, her kulaklık için bir EHS kablosu satın alma ekstra masrafını ve baş ağrısını ortadan kaldırır. Ayrıca, yöneticinin hayatını büyük ölçüde basitleştirir, böylece her telefonu her kulaklıkla tek tek kurmalarına gerek kalmaz.

EHS kablosu, kulaklıklar için kablosuz çağrı kontrolünü etkinleştirmek için gerekli çözümler gibi görünüyordu. Ancak bunları ortadan kaldırabiliyorsanız, neden yapmayasınız ki? İşte bu yüzden, doğru Yealink kablosuz kulaklığı doğru Yealink telefonla kullandığınızda, ultra basit, benzersiz bir deneyim elde edersiniz diyoruz. Ağustos 2022 itibarıyla, bunu yapabilen başka kulaklık markalarını bilmiyoruz.

Bu özelliğin kullanılabilir olması için, Yealink IP telefonun v86 veya daha yüksek bir firmware ile çalışıyor olması gerekmektedir.

Kulaklık uyumluluğu, bu özellik aşağıdaki Yealink DECT kulaklıkları için geçerlidir:

  • Yealink WH62
  • Yealink WH63
  • Yealink WH66
  • Yealink WH67

DECT kulaklıklar, Bluetooth yerine DECT'i kullanarak kablosuz iletişim kuran kablosuz kulaklıklardır. DECT, örneğin, Bluetooth'un sunabileceğinden çok daha uzak bir kablosuz menzile sahip olması gibi, Bluetooth'a göre birkaç avantaj sunar, böylece bağlantı konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Yealink kablosuz kulaklıklar ve Yealink telefonlar arasındaki bu uyumlu entegrasyon, işletmelerin iletişim ihtiyaçlarını daha verimli ve sorunsuz bir şekilde karşılamalarına olanak tanır. Yealink'in sunduğu bu tür yeniliklerle, iş akışınızı ve iletişim deneyiminizi optimize edebilirsiniz.

Önceki
Sonraki