Yealink Çözümleriyle Microsoft Teams Telefonları

Yealink Çözümleriyle Microsoft Teams Telefonları

Microsoft Teams, Microsoft tarafından geliştirilmiş akıllı sohbet tabanlı bir takım işbirliği aracıdır. Sabit paylaşım ve senkronizasyon sağlar ve üyelere anında mesajlaşma araçları sunar, bunlar arasında sesli ve video konferans da bulunmaktadır.

Microsoft Teams, Microsoft'un Office 365 hizmetleri ve uygulamalarıyla yakından entegre edilmiştir, bu da OneDrive dahil olmak üzere çeşitli Office uygulamalarıyla sorunsuz entegrasyonu mümkün kılar. Uygulama içerisinde, kullanıcılar yeni bir Word belgesi oluşturabilir, iş toplantıları için Skype'ı kullanabilir veya dosyaları doğrudan OneDrive'dan paylaşabilirler. Ayrıca, Microsoft Teams'in "Gönderi" özelliği, kullanıcıların bir çubuk benzeri arayüzde cevaplar göndermelerine olanak tanırken, meslektaşlar belirli bir konu üzerinde tartışabilir. Uygulama, kullanıcıların doğrudan video aramaları yapmalarına olanak tanır. Microsoft Teams, dünya genelindeki işletmeler için en popüler takım işbirliği araçlarından biri haline gelmiştir.

Ancak, Microsoft Teams basitçe diğer cihazlara takılamaz; tüm cihazlar Microsoft Teams tarafından sertifikalandırılmalıdır. Yealink'in ses çözümleri, size mükemmel Microsoft Teams telefonları ve Teams telefon sistemi sağlayabilir. Dünyadaki en iyi çözümdür.

Microsoft Teams Sertifikalı Telefon Nedir?

Yealink sektörün ilk Microsoft Teams sertifikalı masa telefonları, Microsoft Teams deneyimini tüm masaüstü cihazlarına sorunsuz bir şekilde sunar. İlk istikrarlı ve özellik zengini Teams sertifikalı masa telefonu serisi, Teams ve SfB arasındaki uygulamalar için ürün yazılımı güncellemelerini destekleyerek girişten yönetici seviyesine kadar olan ihtiyaçları kapsar. Ofisler, açık çalışma alanları, toplantı odaları ve büyük konferans odaları gibi çeşitli senaryolara hizmet eden, tüm bir arada Microsoft Teams sertifikalı ses cihazlarının ilk sağlayıcısıdır.

Yealink Microsoft Teams Telefon Çözümlerinin Faydaları Nelerdir?

Yüksek Kaliteli Ses

  • Yealink Gürültü Önleme Teknolojisi ile optimal HD ses.
  • Akustik Yankı Giderme (AEC) ile tam dupleks hoparlörlü telefon.

Yerleşik Microsoft Teams Deneyimi

  • Gömülü yerel Teams özel kullanıcı arayüzü.
  • Tutarsız takım arama ve toplantı deneyimi.

Basit Dağıtım ve Yönetim

  • Microsoft, Yealink ve Unify Square'dan birçok dağıtım aracı seçeneği ile esnek dağıtım.
  • Otomatik provizyonlama dahil.
Önceki
Sonraki