"One Board Rule Them All": Yealink MeetingBoard All-in-One Whiteboard

"One Board Rule Them All": Yealink MeetingBoard All-in-One Whiteboard

Orta Dünya'nın toplantı odaları artık eskisi gibi değil. Uzun masa düzenleri, tıpkı Yüzüklerin Efendisi'ndeki gibi, zamanın tozlu sayfalarında yerini alıyor. Artık toplantılar, huddle odalarından esnek alanlara, her çeşit düzenlemeyle her yerde yapılıyor.

Peki, bu durumun 'tek yüzük' gibi bir sorunu var mı? Eğer müşterileriniz #AVtweeps veya teknoloji düşkünü değilse, her farklı toplantı odasında yeni bir teknoloji öğrenmek istemiyor olabilirler, tıpkı Frodo'nun Yüzük'ün yükünü taşımak istememesi gibi.

Esnek alanlar, Sauron'un orduları gibi kaybolup gitmiyor. Hibrit çalışma ikliminde, toplantı odalarını çok amaçlı kullanmaya devam edeceğiz. Peki, tüm bu odaları nasıl 'Gandalf' sihirleriyle donatabiliriz?

Yealink'in cevabı basit, adeta Gandalf'ın değneği gibi. Şirket, MeetingBoard all-in-one beyaz tahtasının bu ve daha fazla sorunu Gandalf'ın "Işıkta gel!" dediği gibi aydınlattığını söylüyor. MeetingBoard, entegre 4K kamera, stereo hoparlörler, tam çift yönlü mikrofonlar ve daha fazlasıyla, bir etkileşimli beyaz tahta. Yeni montaj seçenekleri ve renklerle, bu all-in-one cihaz her mekanda toplantılara katılmak için 'tek tahta' olmayı hedefliyor. Hem Teams hem de Zoom destekliyor, ve "cihaz modu" ile her organizasyonun ihtiyacına göre şekilleniyor.

Yealink'in marka pazarlama yöneticisi Daisy Qin, "Her yeri mükemmel bir toplantı yeri haline getiren bu tam cihaz ekosistemine sahibiz" diyor, sanki Elrond'un Konseyi'ndeki gibi. "Ayrılabilir optik kameralar ve ekstra mikrofonlar... ister açık alan, ister küçük toplantı odası, isterse eğitim odası ya da büyük toplantı odası olsun, bir çözüm var."

Kullanıcı Dostu Bir Ürün mü? Entegratörler İçin Bir Rüya mı?

CTI'nin baş pazarlama sorumlusu Tobi Tungl'a göre, MeetingBoard, birden fazla oda tipi için 'tek tahta' eklemek isteyen entegratörler için bilet niteliğinde.

Tungl, "Yaklaşımımız çok mekana nasıl uyduğu, kullanımının nasıl kolaylaştırıldığı ve insanların o mekanı kullanmaktan rahat hissetmeleri için gerçekten ilginç görünüyor" diyor. "Bu, iki kişilik bir huddle alanı kadar basit olabilir veya orta büyüklükte bir toplantı odasına kadar gidebilir."

Tungl, ürünün tüm kullanıcı tipleri için basit olmasının da zarar vermediğini belirtiyor.

"Kullanıcı dostu olduğunu söylüyorum," diyor Tungl. "İnsanlar [MeetingBoard'ın bulunduğu bir toplantı odasına] girdiklerinde kendilerinden emin oluyorlar. Tutarlı bir deneyim... ve bu yüzden bu ürüne çok ağırlık veriyoruz çünkü giriş seviyesi bir kişiden C-suite'e kadar herkes için kullanımı kolay."

Önceki
Sonraki