Microsoft Teams Sertifikalı Ürünlerin Avantajları Nelerdir?

Microsoft Teams Sertifikalı Ürünlerin Avantajları Nelerdir?

EPOS birçok markayla işbirliği yapmaktadır. Bunların arasında Microsoft Teams de bulunur. Birçok ürün gamından her sektöre hitap eden EPOS, ADAPT ve EXPAND serisindeki bazı ürünlerde bu işbirliğini gerçekleştirmiştir.

Çağrı merkezi kulaklığı, kablolu kulaklık, bluetooth kulaklık ve dect çözümleri konusunda müşterilerine çözüm sunan bir markadır. Öncü ses teknolojisi ve araştırmaları sonucunda kullanıcıların en iyi şekilde iletişim kurmalarını amaç edinmiştir. Kablolu kulaklık herkesin kolayca kullanabileceği bir kulaklık türüdür. Tak- çalıştır şeklinde kullanılan ADAPT 100 serisinde çağrı kontrol ünitesi bulunmaktadır. Sertifikalı ürünlerde bu ünitenin üzerinde ek olarak ayrıca Microsoft Teams tuşu yer alır. Bu tuş sayesinde Microsoft Teams toplantılarınızı kontrol edebilirsiniz. Toplantıya katılabilir ya da ayrılabilirsiniz. EPOS markasının tüm kulaklıkları; çağrı merkezi, bluetooth, ofis kulaklığı, dect kulaklıklar, ses ve video konferans cihazlarının hepsi sertifika olmasa dahi tümleşik iletişim (UC) platformlarıyla uyumlu çalışır. ADAPT 100, 200, 300, 400, 500, 600 serilerinde Microsoft Teams tuşları kulak kapsülünün dış tarafında yer alırken, ses konferans cihazlarında ise üst kısımda yer alır. Gürültü engelleyici EPOS kulaklıkları sayesinde toplantılarınıza her yerden katılabilirsiniz. Tek tuşla da toplantılara bağlantı kuran kulaklıkları ayrıca eğitim sektöründe de tercih edebilirsiniz. EPOS, online eğitimlerde ve üniversitelerde de tercih edilen bir marka olmayı sürdürüyor. Microsoft Teams kullanan bu kuruluşlar, EPOS’u tercih ediyor.

EPOS EXPAND serisinde de ses ve video konferans çözümleri bulunur. Taşınabilir hoparlörler veya all in one çözümlerini EPOS bu seri üzerinden karşılamaktadır. Tüm kulaklıklar gibi gürültü filtreleme özellikleri de bulunmaktadır. Her yeri toplantı odasına çevirme özgürlüğü tanıyan bu seride de Microsoft Teams sertifikalı ürünler mevcuttur. Tek tuşla bağlantı kolaylığı sayesinde toplantılarınıza katılırken vakit kaybetmezsiniz.

Önceki
Sonraki