Küçük İşletmeler Neden Zoom’u Tercih Etmeli

Küçük İşletmeler Neden Zoom’u Tercih Etmeli

Zoom İletişim Platformumuz her türlü kullanıcı sayısına ve bütçeye uyacak şekilde esnek bir şekilde ölçeklenebildiğinden, Zoom her sektörden ve boyuttan kuruluşa hizmet eder. Ancak işimizin en havalı yanlarından biri, Zoom’un küçük işletmeler üzerinde ne kadar etkili olabileceğini görmek. Zoom Türkiye temsilcisi olarak iş ortaklarımıza ve kullanıcılarımıza en uygun fırsatı sunma konusunda uzman ekibimizden her zaman destek alabilirsiniz.

İletişim, her büyüyen işletmenin hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmalı, aynı zamanda sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılamasına da yardımcı olmalıdır. Zoom’un basitliği ve kullanım kolaylığı, kademeli fiyatlandırma ve kullanım planları bir yana, küçük işletme ekiplerinin zamanlarını yönetmesini kolaylaştırır ve üretkenliği artırır.

zoom türkiye

Küçük işletmelerin her şeyi yapmalarına ve müşteri tabanlarını, gelirlerini ve kuruluşlarını büyütmelerine yardımcı olması için Zoom’u seçmesinin beş nedeni:

1. Zoom’un kurulumu, kullanımı ve yönetimi kolaydır

Zoom, hiçbir gizli ücret olmaksızın doğrudan satın alma ve dağıtım sağlar. Herhangi bir toplantıyı başlatmak veya toplantıya katılmak için tek bir tıklama yeterlidir ve Zoom, kolay işbirliği ve katılımcı kontrolleri sağlar. Kısacası, Zoom’u kullanıma sunmak ve yönetmek için bir IT ekibine ihtiyacınız yok.

2. Dağınık ekibiniz için Zoom ile modern iletişim

Tüm ekibinizi videoda (standart olarak 100 katılımcıya kadar) veya hızlı bire bir toplantı yapmak için bir araya getirin. HD video ve sesimiz, düşük bant genişliğine sahip ortamlarda bile sağlıklı iletişim sunar, böylece ekipleriniz kolayca bağlantı kurabilir, işbirliği yapabilir ve çevik bir şekilde çalışabilir.

3. Toplantılar, web seminerleri ve sohbet için Zoom tek platform

Görüntülü toplantılar, web seminerleri, bulut telefon görüşmeleri ve grup sohbetleri için tek bir çözümle kaynaklarınızı akıllıca kullanın. Çalışanlarınızın yalnızca bir araç kullanması yeterlidir.

4. Masaüstü istemciler, tarayıcılar, konferans odaları ve mobil cihazlar aracılığıyla Zoom’a bağlanın

Hepimiz esneklik ve basitlikten bahsediyoruz. Zoom, PC, Mac, Linux, iOS ve Android gibi tüm işletim sistemlerinizde sorunsuz bir şekilde çalışır, böylece çalışanlarınız belirli cihazlara bağlı kalmaz. Ayrıca donanımdan bağımsız ve kurulumu basit olan (birinci sınıf öğrencileri bile yapabilir!) Zoom Rooms ile herhangi bir konferans odasını veya toplantı alanını uygun maliyetle görüntülü olarak etkinleştirebilirsiniz. Veya oda deneyimini dağıtma, yönetme ve ölçeklendirme yönteminizi daha da basitleştiren Zoom’un hepsi bir arada cihazlarından birini deneyin.

5. Zoom en iyi değer ve yatırım getirisi

Yakın zamana kadar Zoom küçük bir işletmeydi ve daha fazlasını daha hızlı yapmanın ve yüz yüze etkileşim yoluyla ilişkiler kurmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Zoom, tek bir düşük aylık fiyata bir ton görüntülü iletişim özelliği sunarak tam da bunu yapmanıza yardımcı olur. Google ve Microsoft ile entegrasyonlarımız, toplantılarınızı kolaylaştıracak ve App Marketplace’imiz, Zoom’un gücünü artırmak için KAhoot Slack ve PayPal gibi önde gelen uygulamalarla 200’den fazla entegrasyona sahip.

Zoom platformu, bir sonraki büyük işletme olmak isteyen her küçük işletme için lider iletişim hizmetleri sağlar.

Zoom’un işletmenizin daha etkili bir şekilde bir araya gelmesine ve işbirliği yapmasına nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Kişiselleştirilmiş bir demo için Zoom Türkiye Temsilcisi olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önceki
Sonraki