EPOS Ürünlerini Nasıl Tasarlar?

EPOS Ürünlerini Nasıl Tasarlar?

Tasarım felsefemiz, mimarlık ve iç tasarım geçmişi olan ünlü Danimarkalı Tasarımcı Johannes Torpe tarafından belirlenmiş olup, çağdaş ürün tasarımımızı etkilemiştir.

Beş tasarım ilkeniz nedir?

EPOS tasarım dili, marka bilinirliği ve ürün kimliğinde tutarlılık sağlamak için oluşturulmuştur. Ünlü Danimarkalı Tasarımcı Johannes Torpe tarafından belirlenen aşağıdaki beş ilke üzerine tasarım temelimizi kuruyoruz.

  • 360 derece tasarım
  • Mekanik his
  • Malzemelerin bağlantısı
  • Dokunsal deneyim
  • Kullanıcı deneyimi

EPOS ürünlerinin rahat olduğundan nasıl emin oluyorsunuz?

Temel parametre olarak güvenilirlik ve rahatlığı belirleyerek, zamanın testine dayanacak ürünler yaratmayı hedefliyoruz. Yani buradaki demek istediğimiz şey aslında sürdürülebilir olması. Ürünlerin zamanla deforme olma ihtimalini en düşük düzeyde tutuyoruz. Örneğin EPOS IMPACT SC 600 serisi 3 yıl garantisi olan bir seri ve oldukça dayanıklı. EPOS EXPAND serisindeki video konferans cihazlarına ise ek olarak garanti satın alma imkanı yarattık.

Müşterilerimizin rahatlığı konusunda hiçbir eksiklik olmaması konusunda dikkatli davranıyoruz, ürünleri kapsamlı kullanıcı testlerine tabi tutuyor ve en yüksek kaliteli malzemelere yatırım yapıyoruz. Hipoalerjenik, yumuşacık kulak yastıkları sayesinde tüm gün rahat kullanım amaçlı ürünler tasarlıyor, ergonomiye önem veriyoruz.

Hangi yüksek kaliteli malzemeleri kullanıyorsunuz?

Ürünlerimiz için seçtiğimiz yüksek kaliteli malzemeler ürünlere hem estetik hem de fonksiyonellik katmaktadır.

Bu nedenle, premium bileşen malzemeleri olarak Vectran, fırçalanmış alüminyum, paslanmaz çelik ve altın kaplamalar kullanmaktayız. Örneğin, EPOS EXPAND 80, tasarım inovasyonunda global bir öncü olan ve kaliteli tasarım tekstilleri üreten ünlü tekstil şirketi Kvadrat tarafından üretilen kumaş ile üretilmiştir. Bu tasarım şık İskandinav stilini de öne çıkarmaktadır.

Önceki
Sonraki