EPOS Bilimsel Yaklaşımı Nedir ve Markayı Eşsiz Kılan Faktörler Nelerdir?

EPOS Bilimsel Yaklaşımı Nedir ve Markayı Eşsiz Kılan Faktörler Nelerdir?

Bilim temelli yaklaşımımız sayesinde, dünyada işitme sağlığı teknolojileri alanında köklü bir yere sahibiz. Ses mühendisliği ve tasarımı bizim için çok önemlidir. Bu sayede, yüksek kaliteli ses çözümlerinde öncü ve yenilikçi bir konumdayız.

EPOS olarak biz:

  • Beynin sesi nasıl algıladığına dair araştırmalar yapıyoruz.
  • Beyindeki bilişsel yükü azaltmayı hedefleyen ses teknolojileri üretiyoruz.

➢ Beyni tam ses manzarasına maruz bırakıyoruz.

➢ Doğal konuşmayı vurguluyoruz.

➢ İstenmeyen ortam seslerini ve gürültüleri bastırıyoruz.

Demant ile birlikte onlarca yıl süren psikoakustik araştırma sayesinde, beyin yorgunluğuna neyin neden olduğunu, beynin bilgi yükünü nasıl ölçeceğimizi biliyoruz ve ürün portföyümüze, bilişsel yükü azaltan teknolojileri entegre ettik. Bu da beyin yorgunluğunun azalmasına, zihinsel kapasite ve hafıza geri çağrışımının artmasına, stres, enerji harcamalarının azalmasına ve daha uzun süre odaklanma gibi birçok fayda sağlar.

Hiçbir rakibimizin iddia edemediği eşsiz bir teknik yeteneğe sahibiz ve beynin bilişsel yükünü ölçme konusunda öncüyüz. Beynin bilişsel yükünü ölçebilmek, dinleme çabasını azaltan ve beyne daha iyi performans koşulları sunan teknolojilerin bir araya gelmesiyle olur. Duyu organlarımızdan kulağı kapatmak olanaksız, beynimiz gürültüyle sesi ayrıştırmak için oldukça yoruluyor. Biz, ürettiğimiiz doğru teknolojilerle sesi, gürültüden ayrıştırıyoruz. Doğru sesleri artırarak ve gürültüyü bastırarak beynimize yardımcı oluyoruz.

Bu yaklaşımımız bilimsel yaklaşımımızın kalbinde yer alır, ürünlerimizi destekler ve yüksek kaliteli ses çözümlerinde önde gelen yenilikçi olarak konumumuzu sürdürmemizi sağlar. Bu da, ses teknolojisinde öncü olmamızın temel nedenidir.

Önceki
Sonraki