Dijital Dönüşümde Yeni Adım: Zoom One ile Hibrit İş Modeline Geçiş

Dijital Dönüşümde Yeni Adım: Zoom One ile Hibrit İş Modeline Geçiş

Zoom One ile Neler Yapabiliriz?

Son yıllarda iş liderleri için büyük değişiklikler oldu. Bunlar arasında dijital dönüşüm girişimleri, esnek çalışma modellerine geçiş ve birinci sınıf müşteri hizmeti sunma baskısı yer alıyor.

Belirsiz bir ekonomi, politika yapıcıların verimliliği artırmak, maliyetleri azaltmak ve otomatikleştirmek için nerede maksimize edeceklerini ve nerede geri çekileceklerini belirlemeye çalıştıkları bir ortam yaratır.

Rekabetçi kalabilmek için müşteri odaklı ve esnek olmanız, büyümeyi hızlandırmak için yatırım yapmanız gerekir. İyi haber şu ki, iletişim ve işbirliği teknolojileri esnek kalmanıza yardımcı olurken anlamlı bir etki yaratır.

Esneklik, şirketler, çalışanlar ve müşteriler için önemlidir

Açık olan bir şey var: Hibrit işler kalıcıdır. En iyilerin buna ihtiyacı olacak ve

şimdiki ve gelecek nesiller, karma bir yaklaşım olmadan iş hayatını bile bilmeyebilir.

Bu zorluk sadece ofis veya şirketinizle sınırlı değildir. Müşterilerinize, tedarikçilerinize ve ortaklarınıza bir göz atın. Toplantı katılımcılarının çoğunun ofis dışında veya evde olduğunu göreceksiniz. Herkesi dahil etmek için çözümleri nasıl bulacaksınız? İşbirliği platformunuz, iç ve dış paydaşlar için sorunsuz ve güvenli bağlantılar sağlamalıdır. Ayrıca ağ sorunları ve düşük kaliteli internet bağlantılarıyla başa çıkmak zorunda olmalısınız.

Neyse ki, Zoom One'ı kullanırsanız güvendesiniz. Zoom size sektör lideri güvenlik standartları, sezgisel tasarım ve ekip sohbetleri, toplantılar, web seminerleri veya aramalar için iş akışları sunar. Birleşik işbirliği platformumuz, her güncellemede sunulan yeni özelliklerle sürekli olarak geliştirilmektedir. Zoom Team Chat ile işbirliği yapmaktan, Zoom Mail ve Takvim gibi mevcut ürünlerdeki yeniliklere veya yeni Zoom Oturumlarına kadar Zoom, minimum idari çabayla dahili ve harici paydaşlarla bağlantı kurmayı kolaylaştırır. Bir Forrester araştırmasına göre, platformumuz üretkenliği çalışan başına haftada 52 dakika artırıyor.

Zoom One, kapsamlı bir işbirliği ve iletişim araçları seti sunar.

Daha az ofis alanı, daha düşük maliyetler, daha fazla işbirliği

İşiniz geleneksel bir çalışma modelinde başlamış olsa bile kendinize şu soruyu sorun: Gerçekten tam zamanlı olarak ofise geri dönmeniz gerekiyor mu? Azaltılmış yüz yüze iş günü, ihtiyacınız olan ofis alanını yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bazı ofisleri ortak çalışma alanlarına dönüştürebilseydiniz, sanal toplantılar için mahremiyet kabinleri ekleseydiniz ve daha geniş sosyal toplantı alanları ekleyebilseydiniz, bu çalışanlarınızı daha yaratıcı yapar mıydı? Kira ve hizmet maliyetlerini azaltmak için küçülebilir misiniz? Veya mevcut çözümlerden daha iyi faydalanabilir misiniz? Zoom One, ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde esnek olacak şekilde tasarlanmıştır.

Örneğin, aboneliğinize Zoom Rooms ekleyebilirsiniz.

Sadece küçük bir donanım yatırımı ile geleneksel bir toplantı odasını hibrit bir toplantı alanına dönüştürebilirsiniz. Otomatik çerçevelemeli kameralar, akıllı galeri özelliğimiz ve mikrofon dizileri, uzaktaki katılımcıların meslektaşlarını daha iyi duyup görmelerini ve konuşmalara daha eşit katılım sağlamalarını sağlar. Bu, nerede olurlarsa olsunlar herkesin mevcut olduğu bir ortam yaratır.

Esnekliği benimsemeye hazır mısınız? Zoom platformu hakkında daha fazla bilgi edinin ve size mümkün olan en iyi şekilde yardımcı olmamıza izin verin!

 

Önceki
Sonraki