DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İNŞA ETMEK İÇİN YEALINK SIEMENS ENERGY İŞBİRLİĞİ

DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İNŞA ETMEK İÇİN YEALINK SIEMENS ENERGY İŞBİRLİĞİ

Sürdürülebilirlik günlük ekip çalışmasıyla başlar. Sürdürülebilirlik ve yenilikçiliğe kendini adamış lider bir enerji teknolojisi şirketi olan Siemens Energy'nin ana video konferans ve iletişim sistemleri tedarikçisi olarak Yealink'i seçmesinin nedeni budur. Siemens Energy, Yealink'in güvenilir, basit ve yenilikçi çözümlerinden yararlanarak artık dünya çapındaki ekipleri sorunsuz bir şekilde birbirine bağlıyor ve işbirliği yapma biçimlerinde devrim yaratıyor.

İç Huzuruyla Kapsamlı İşbirliği

Pandemi, dünya çapındaki ekipler ve paydaşlarla bağlantı kurmanın zorunlu hale gelmesiyle birlikte Siemens Enerji için video konferansın önemini vurguladı. Yealink'in MeetingBoard, DeskVision A24, MVC840 ve MVC860 Teams Rooms sistemlerini içeren yüksek kaliteli video konferans çözümleri, her boyuttaki konferans odasına kristal netliğinde ses, 4k video ve akıllı AI özellikleri getirerek zor zamanlarda fiziksel mesafeyi kapatıyor. Siemens Energy İcra Kurulu Üyesi ve Baş Teknoloji Sorumlusu Vinod Philip şunları ifade etti: "BT ekibimiz, Yealink'in neredeyse bizzat oradaymış gibi benzer bir sanal iletişim deneyimi sağlayan modern ve güvenilir video konferans sistemlerini test etti ve uyguladı."



Siemens Enerji, etkileyici performansının yanı sıra, basit tasarımı ve güvenilir hizmetleri nedeniyle Yealink'i tercih ettiği ortak olarak seçti. Siemens Energy İşbirliği ve Sesli BT Hizmetleri Başkanı Carsten Niggeschulze şunları söyledi: "Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran, teknolojiyi nasıl kullanacaklarını bulmak yerine işlerine odaklanmalarını sağlayan çözümler arıyoruz." BT ekibi için cihazların kurulumu kolaylaştırılmış ve uyarlanabilir olduğundan değerli zamandan ve emekten tasarruf sağlar. Üstelik Yealink Cihaz Yönetim Platformu, cihaz yönetimini, izlenmesini ve güncellemelerini büyük ölçüde basitleştirir. Yealink'in özelleştirilmiş oda çözümü, canlı demo hizmetleri ve her zaman hazır bulunan duyarlı Yealink destek ekibiyle doğrudan iletişim dahil olmak üzere kapsamlı hizmet teklifleri de gönül rahatlığı sağlıyor.

Geleceğe Yönelik İnovasyon

Siemens Enerji, ofisi işbirliğini, üretkenliği ve yaratıcılığı teşvik eden akıllı bir çalışma alanına dönüştüren son teknoloji ürünü çözümlerle Yealink'in yenilikçi ürünleri ve ileri teknolojilerinin sunduğu fırsatlardan heyecan duyuyor. Vinod Philip şunları ifade etti: "Siemens Energy olarak, dijital gelişmelerin ve video konferans teknolojilerinin getireceği fırsatlardan heyecan duyuyoruz. Modern video iş birliğinin tüm potansiyelini hayata geçirmek için gelecekte Yealink ile ortaklığımızı güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

Önceki
Sonraki