''Bu Toplantı Bir Webinar Olmalıydı''

''Bu Toplantı Bir Webinar Olmalıydı''

"Herkes lütfen mikrofonunu kapatabilir mi?"

Bu sözleri şirket genelinde bir toplantıda ya da sanal bir etkinlikte duydunuz mu, ya da söylediniz mi? Ya da bir toplantıda sunucuları ve ekran paylaşımı erişimini değiştirmekte zorlandınız mı? Veya herkesin aynı sanal arka planı kullanarak tutarlı bir mesaj vermesi için çabaladınız mı?

Sanal bir etkinlik, büyük çaplı bir sunum ya da şirket genelinde bir toplantı düzenlemek, standart bir Zoom toplantısından daha fazla kontrol ve cilaya ihtiyaç duyar. İşte bu yüzden Zoom Webinarları ve Zoom Etkinlikleri var. En önemli avantajlarından biri, anlatıyı kontrol etmek ve katılımı sürdürmektir. Webinarlar genellikle, belirlenen bir konuşmacı veya panelin tartışmayı yönettiği yapılandırılmış sunumlardır - katılımcılar kamera açmadan dinleme fırsatı bulur.

Bu format, dikkat dağıtıcı unsurların ve konu dışı konuşmaların riskini en aza indirir, böylece katılımcıların sunulan ana noktalara odaklanmalarını sağlar. Ekran paylaşımı, slayt gösterileri ve multimedya öğeleri gibi özellikleri webinarlara entegre etmek, içeriğin dinamik kalmasını ve oturum boyunca izleyicilerin dikkatini korumasını sağlar.

Profesyoneller Gibi Tüm Elleri Yönetin Zoom Etkinlikleri için yeni üretim stüdyomuz, etkinliğinize parlaklık ve cilayı daha kolay eklemenizi sağlar. Her sunucu için aynı (dinamik) arka plana mı ihtiyacınız var? Tamam. Bir şömine sohbeti, bir sunum ya da bir duyuru olup olmamasına bağlı olarak önceden tanımlanmış sahne düzenleri arasında geçiş yapmanız mı gerekiyor? Dahil. Sunucuların ses ve video yeteneklerini kontrol etmeleri ve anlatıdaki son değişiklikler üzerinde anlaşmaları için bir arka sahne alanına mı ihtiyacınız var? Sizin için zaten hazır.

Ve elbette, her webinarı kaydedebilir ve izleyicilerinize sonradan izlemeleri için sunabilirsiniz - otomatik transkriptler, akıllı bölümler ve gerekiyorsa şifre koruması ile. Böylece, herkes canlı oturuma katılamasa bile, haberleri tüm ekibe dağıtmak kolaylaşır.

Zoom Webinarları ve Zoom Etkinliklerinin şirketiniz için neler yapabileceğini gösterelim. İletişime geçin ve canlı bir demo talep edin.

Önceki
Sonraki