Microsoft Teams İçin Yenilik: Avatarlar Artık Genel Ön İzlemede!

Microsoft Teams İçin Yenilik: Avatarlar Artık Genel Ön İzlemede!

Microsoft Teams için Avatarlar, bugün itibarıyla Windows ve Mac'te masaüstü uygulamasında genel ön izlemeye sunuluyor. Hibrit toplantılar sırasında, kendinizin veya arka planınızın nasıl göründüğü konusundaki dikkat dağıtıcı unsurları azaltmak amacıyla tasarlanmıştır. Araştırmalar, video kullanımının toplantı katılımı, kapsayıcılık ve etkinlikle yakından ilişkili olduğunu gösteriyor. Ancak, katılımcıların yalnızca yaklaşık %30'u video açık şekilde toplantılara katılıyor. Teams için Avatarlar, video açık veya kapalı olma ikilemine bir alternatif sunarak, kameradan bir mola verirken etkili iş birliğini sürdürmenize olanak tanır. Video yorgunluğu nedeniyle mola ihtiyacı hissedenler, farklı bir saat diliminden katılanlar veya videoyu kapalı tutmayı tercih edenler bu sayede daha fazla toplantıya dahil olabilir.

Bugünden itibaren, özelleştirilebilir avatarlar ve tepkilerle kendinizi dilediğiniz gibi ifade edebilirsiniz. Teams için Avatarlar şu anda Windows ve Mac'te Microsoft Teams masaüstü uygulamasında genel ön izleme aşamasında. Henüz tüketici sürümünde veya yeni Teams sürümünde mevcut değil. 

Ekim ayında özel ön izleme için duyurduğumuzdan bu yana, avatarların performansını ve aydınlatması Microsoft tarafından iyileştirildi. Bu yeni versiyonda, bindiler ve işitme cihazları gibi çeşitli yeni özelleştirme seçenekleri bulunuyor. Teams emoji tepkileri kullanıldığında, avatarınız da aynı tepkiyi bedenen gösterecek. Örneğin, el kaldırma tepkisi verdiğinizde avatarınız da elini kaldıracak.

Toplantılarınıza yeni bir boyut kazandırın ve Teams için avatarlarla daha önce hiç olmadığı gibi bağlantı kurun.

Önceki
Sonraki