Zoom, Dördüncü Kez 2023 Gartner® Magic Quadrant™ UCaaS, Dünya Çapında Lider Seçildi

Zoom, Dördüncü Kez 2023 Gartner® Magic Quadrant™ UCaaS, Dünya Çapında Lider Seçildi

Zoom, dördüncü kez 2023 Gartner® Magic Quadrant™ UCaaS (Birleşik İletişim Hizmeti olarak bir Hizmet), Dünya Çapında Lider olarak seçildi. Yeni teknoloji çözümlerini ve sağlayıcılarını değerlendirmenin bunaltıcı olduğunu düşünüyorsanız, yalnız değilsiniz. Çeşitli satıcıları inceleyerek yeteneklerini ve avantajlarını öğrenmek, kendi başına bir iş olabilir. Neyse ki, Gartner® bu süreci, modern teknoloji çözümlerinin derinlemesine analizleriyle ve rekabette öne çıkanları tanıyarak basitleştiriyor. Yıllık Gartner® Magic Quadrant™ raporu, belirli pazarlardaki kurumsal teknoloji sağlayıcıları hakkında değerli içgörüler sağlar ve sağlayıcıları vizyonlarının tamamlanmışlığı ve uygulama yetenekleri üzerinden ölçer.

Art arda dördüncü kez, Zoom, 2023 Gartner Magic Quadrant'ta birleşik iletişim hizmeti (UCaaS) için Dünya Çapında Lider olarak adlandırıldı. Gartner tanınırlığının, UCaaS tekliflerimizin yeniliğine olan sürekli bağlılığımızı yansıttığını düşünüyoruz. Bu teklifler arasında Zoom Team Chat, Zoom Phone, Zoom Meetings, Zoom Whiteboard ve AI yer alıyor.

Zoom Intelligent Director, Zoom Meetings (Akıllı Kayıtlar, İnsansı Avatarlar, Otomotiv desteği), Zoom Phone (hayatta kalabilirlik, yeni panolar, uluslararası genişleme) gibi çözümlere getirdiğimiz önemli iyileştirmelerin ve Zoom Mail, Zoom Takvim, Zoom Zamanlayıcı'nın piyasaya sürülmesinin, Magic Quadrant konumumuzu etkilediğine inanıyoruz.

Zoom'un Baş Büyüme Sorumlusu Graeme Geddes, "Dört yıl üst üste Gartner Magic Quadrant'ta UCaaS için Lider olarak adlandırılmaktan heyecan duyuyoruz. Bu durumun, olağanüstü bir UCaaS deneyimi sunmaya olan sürekli bağlılığımızın bir sonucu olduğunu düşünüyoruz," dedi. "Platformumuzu yenilikçi bir şekilde geliştirmeye ve evrimleştirmeye devam ederken, gerçek müşteri sorunlarını çözmeye ve sınırsız insan bağlantısı sunmaya sadık kalıyoruz."

Zoom'un UCaaS platformu, ekibinize istediğiniz yerde, ihtiyacınız olan şekilde iletişim kurma ve iş birliği yapma esnekliği sağlar. FY23'te, yıl sonuna kadar 5,5 milyon koltuğu aşan Zoom Phone'un olağanüstü performansı ile birleşik iş birliği platformuna dönüşümümüzü hızlandırdık. Şimdi, FY23'ün başlarında piyasaya sürdüğümüz ve özelliklerini, işlevselliğini ve entegrasyonlarını büyük ölçüde genişlettiğimiz Zoom İletişim Merkezi için aynı stratejiyi uyguluyoruz.

Akıllı AI yardımcımız Zoom AI Companion, bireyleri daha üretken olmaları, takım arkadaşlarıyla bağlantı kurmaları ve becerilerini geliştirmeleri için destekleyerek güçlendiriyor. AI, insanların daha iyi çalışmalarına yardımcı olduğu için, herkesin bu avantajlardan faydalanması gerekti

Önceki
Sonraki