Konferans ve Toplantı Odaları için Yenilikçi Çözüm BYOD Nedir?

Konferans ve Toplantı Odaları için Yenilikçi Çözüm BYOD Nedir?

Yealink, ürünlerinize bakış açınızı değiştirecek yeni bir ürün serisini piyasaya sürdü.

Toplantı odaları için BYOD serisi

Hepsi bir arada video barları ile her büyüklükteki toplantı odaları için eksiksiz kitler sayesinde toplantılarınıza uyan bir çözüm bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Hemen hemen her video konferans platformuyla tak ve çalıştır uyumluluğu sağlar.

Yealink’in geçmişte yaptığı hiçbir şeye benzemeyen sistemler, toplantınızı hazırlamanıza olanak tanır ve video konferans cihazınızın hangi platformda çalışacağını anlamaya gerek kalmadan hızlı bir şekilde kusursuz çalıştırır.

BYOD Nedir?

BYOD, “Bring Your Own Device” ifadesinin kısaltmasıdır ve çalışanların iş yerlerinde kendi kişisel cihazlarını (örneğin, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar) kullanmalarına izin veren bir uygulamayı ifade eder.

Geçmişte, kullanmak istediğiniz video konferans cihazının kullandığınız video konferans platformu ile uyumlu olduğunuzu onaylamanız gerekiyordu.

Örneğin, Video konferans cihazlarınızı Zoom ile kullanıyorsanız, önce cihazın Zoom ile uyumlu olduğundan emin olmanız gerekir ve toplantılarınıza göre gerekirse ek lisanslar satın almanız gerekirdi.

Yealink’in video konferans için BYOD kitleriyle, denemekle zaman kaybetmeyi bırakabilirsiniz.

Yealink, birinci sınıf bir ses ve görüntü kalitesiyle oyunu değiştirdi ve çeşitli VCaaS’ye (Video Konferans Servislerine) bağlanması inanılmaz derecede kolay olan video çözümü olarak BYOD serisini piyasaya sürdü.

Yealink BYOD Kiti Nasıl Bağlanır?

BYOD kitleri bir kamera, mikrofon ve hoparlör ile birlikte gelir. (Bazıları BYOD Box Hub ile gelir). Sistemi kurmak için cihazları bir ekrana bağlamanız yeterlidir.

Cihazlar, daha sonra seçebileceğiniz USB çevre birimleri olarak tanınacaktır.

İster Zoom ister Teams hangi video konferans platformunu kullanırsanız kullanın.

İşte kullanım kılavuzundan alınan UVC30 sistemi için bir örnek kurulum:

yealink-byod-kiti

 

BYOD Kitleri Hangi Büyüklükte Konferans Odası için Uygundur?

Yealink, hemen hemen her konferans odası için bir çözüme sahiptir. Küçük odalar için UVC30, orta boy odalar için UVC84-050 ve büyük konferans salonları için UVC84-210.

 

BYOD-kitleri

 

Kalabalık Odalar için Yealink UVC30-CP900-BYOD Kiti

Yealink’in kalabalık odalar için çözümüne daha yakından bakalım: UVC30-CP900-BYOD. Bu hepsi bir arada toplantı kiti, video ve ses ihtiyaçlarınıza uygun maliyetli bir çözümdür. BT için bir merkez olan bir UVC30 Kamera, CP900 HD Hoparlör ve BYOD Kutusundan oluşur.

Byod Kutusu kablo bağlantı sürecini kolaylaştırarak, nerede olursa olsun kurulumu kolay bir sistem sunar. Karmaşık kablolamadan korkmanıza gerek yok. Her şey mükemmel bir şekilde yerine oturuyor. Microsoft dahil her türlü UC toplantısına ev sahipliği yapabilme özgürlüğünün keyfini çıkarın.

 

byod-kiti-nedir

 

Yealink UVC40-BYOD Kiti


Yealink UVC40 profesyonel bir video bardır: kamera, ses çubuğu ve mikrofonu dahili olarak içeren hepsi bir arada bir çözümdür. Yealink’in bu ürünü, küçük toplantı odaları ve küçük konferans alanları için mükemmeldir. UVC40-BYOD kiti ayrıca bir BYOD Kutusu içerir.

UVC40, olağanüstü 4K Ultra HD video çözünürlüğü ve otomatik çerçeveleme ve hoparlör izleme dahil olmak üzere Yealink’in en yenilikçi kamera ve hoparlör çözümlerinden bazılarını kullanımı ve kurulumu kolay, tek bir video barında bir araya getiriyor.

Sadece açın, BYOD kutusunu prize takın ve cihazlarınızı bağlayın. Konferans odanızı kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı, ayrıca birinci sınıf bir ürünü makul bir fiyata almanın rahatlığını yaşarsınız.

 

UVC40-byod-kiti

 

 

Orta Ölçekli Odalar için Yealink UVC84-BYOD-050 Kiti

Bu konferans kiti, ofisinizdeki orta ölçekli konferans odaları için tasarlanmıştır. Bu paket üç cihaz içerir: UVC84 Kamera, MSpeech Hoparlör ve BYOD Kutusu.

UVC84, 12x optik yakınlaştırma, otomatik çerçeveleme ve PTZ kontrolüne sahip bir 4K Ultra HD kameradır ve konferans odasına gerçeğe yakın iletişim sağlar. Bu kameranın her ayrıntıyı çoğaltma yeteneği, insanların herkesin hareketini ve yüz ifadelerini görmesini sağlar. MSpeech, tam çift yönlü HD ses sağlayan taşınabilir bir hoparlördür. Çoklu kurulum seçenekleriyle bu, orta ölçekli ofis alanları için ideal bir video konferans kitidir.

yealink-uvc84-byod-050-kiti

 

Büyük Odalar için Yealink UVC84-BYOD-210 Kiti

Son olarak, büyük konferans odaları için Yealink’in çözümüne sahibiz: UVC84-BYOD-210.

Bu kit bir UVC84 Kamera, MSpeaker II Soundbar ve iki VCM34 mikrofon dizisi içerir.

UVC84 olağanüstü video kalitesi sağlar, MSpeaker herkesin insanların ne olduğunu duymasını sağlar ve VCM34’ler size konuşmak için 360° kapsama alanı sağlar. Bir araya getirdiğinizde, kit profesyonel bir video konferans için mükemmel çözüm.

Neden UVC84-050-BYOD Yerine UVC84-210-BYOD Modelini Seçmeliyim?

Yealink, UVC84-210 kitinin geniş odalar için ve UVC84-050 kitinin orta boy odalar için tanımlı olması orta boy odalarda da UVC84-210 kullanamayacağınız anlamına gelmez. MSpeaker II soundbar ve VCM34 mikrofon dizileri gibi cihazlarla birlikte gelen kit geliştirilmiş ses kalitesi ve profesyonel ses alma kapsamı sağlarken, aynı zamanda kullanımı ve kurulumu kolay. Profesyonel kalitede ses ve video arıyorsanız bulut hizmetlerine çeşitli uyumluluk seçenekleriyle konferans çözümü olan UVC84-210-BYOD kiti harika bir seçenektir.

Önceki
Sonraki