Hız ve Müzik Bir Arada!

Bang & Olufsen, Scuderia Ferrari ile 2023 Formula 1 için Ortaklık İmzaladı.

Bang & Olufsen ve Ferrari, hız ve müziği bir araya getiren bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile beraber Bang & Olufsen logosu, Charles Leclerc ve Carlos Sainz tarafından sürülen SF-23'ün arka kanadında yer alıyor. 

Teknolojiyi, zamansız tasarımları ile birleştiren; ve müziğe tasarımsal dokunuşları ile kendinden sıkça bahsettiren Bang & Olufsen; kendisi gibi imza markalardan biri olan Ferrari ile marka ve hız tutkunlarına dünya çapında birinci sınıf bir deneyim yaşatmak için anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile Bang & Olufsen, 2023 Formula 1 Grand Prix yarışlarında araç üstü markalaşma ile SF-23’de görünecek. Araç üstü markalaşmasının ardından hem yarış pistinde hem de Maranello'da aktivasyon ile takımın hayranlarına müzik ve hızı bir arada sunacak.


Bang & Olufsen, Formula 1 süresi boyunca, pist kenarında ve padokta büyüleyici anlar biriktirmek için en gelişmiş Beolab hoparlörleri ve etkileyici TV sistemleri ile yer alacak. Scuderia Ferrari ile gerçekleştirilen bu ortaklık ile hız tutkunlarına eşsiz müzik deneyimi yaşatılacak.


Güçlü ses ve zamansız tasarımları bir arada görmek ve deneyimlemek için; Bang & Olufsen Akasya ve Bang & Olufsen Kanyon mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Önceki
Sonraki