Ev Sineması Deneyimi Baştan Tanımlanıyor

BANG & OLUFSEN, BEOVISION HARMONY'NIN 97” VERSİYONUNU TANITIYOR

Bang & Olufsen, dünyaca ünlü Beovision Harmony'nin 97” versiyonunun müşterilere sunulacağını duyurmaktan mutluluk duyar. Bu, sinematik deneyimi daha önce görülmemiş bir eşiğe taşıyor.

Beovision Harmony'nin 97” versiyonu, sadece piyasadaki en büyük LG OLED ekran olma özelliğini taşımıyor, aynı zamanda yeni ahşap ve alüminyum hoparlör kapakları ile 2,15 metre genişliğindeki ekrana eşlik ediyor, ekranı tüm güzelliğiyle açığa çıkararak ev sineması deneyimine bir sihir katıyor. Tüm bunlar, İskandinav tasarım ilkelerini, zanaatkarlığı ve eşsiz ses kalitesini taçlandırırken gerçekleşiyor.

97” Beovision Harmony, Siyah Antrasit, Naturel ve Gold kaplamalarla birlikte ahşap malzeme seçenekleri ile sunulacak, ayrıca tamamen kişiselleştirilebilir özel tasarım çözümleri sunacak.

Yeni boyut, mevcut portföyü tamamlıyor, 65”, 77”, 83” ve 88” seçenekleri içeriyor, böylece ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, herhangi bir odada güçlü bir ses ve görüntü deneyimi elde etmek mümkün. Beovision Harmony, ayrıca sürükleyici bir ses deneyimi için diğer Beolab hoparlörlere de bağlanabilir. Bang & Olufsen'in Beolab 90, Beolab 50 veya Beolab 28 ev hoparlörleri, daha etkileyici bir sürükleyici ses deneyimi için en iyi seçimdir.

Önceki
Sonraki