Great Place To Work® Certified Almaya Hak Kazandık

Great Place To Work® Certified Almaya Hak Kazandık

Great Place To Work® Certified Almaya Hak Kazandık

Göstermiş olduğu başarılı performans ile geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji firmalarının belirlendiği Deloitte Technology Fast 50 Türkiye listesinde 9. kez yer alan Bircom, şimdi de Great Place To Work® Türkiye Enstitüsü tarafından yapılan değerlendirmeler ve analizler sonucunda, yüksek güven kültürüne sahip harika iş yeri kriterlerini sağlayarak “Great Place to Work® Certified” şirketi olarak anılmaya hak kazandı.

Temsil ettiği küresel markaların ülke çapında dağıtım, lokalizasyon, eğitim, kurulum ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdürmeye devam eden Bircom, tüm dünyada Great Place to Work’ün öncülüğünde yürütülen “En İyi İşverenler Çalışan Deneyimi” anket sonucunda, Great Place to Work’ün başarılı olan şirketlere vermiş olduğu “Certified” ünvanını alarak Great Place to Work® sertifikalı kurumlar arasına girmeye hak kazandı.

Bircom, sağlam organizasyon yapısı, 80’den fazla genç çalışanı ile işyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel otorite Great Place to Work® sertifikalı kurumlar listesine girmeyi başardı. Bircom olarak enerjik, değişime ayak uyduran, dinamik, genç ve hızlı bir ekiple gelişerek değişmeye devam ettiklerini belirten Bircom İnsan Kaynakları Yöneticisi Hazal Meral, “Organizasyon çalışanlarının işyeri kültürleri içerisindeki deneyimini ölçümleyen böylesine önemli bir listede yer almak bizler için çok önemli. Her zaman yüksek hedefleri olan ve yeniliklere çok hızlı adapte olan bir şirketiz. Kurulduğumuz ilk günden beri şirketimizin kökenlerinde yer alan dinamik, öncü ve yenilikçi yapımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Genç ve dinamik kadrosuna sorumluluk alabileceği, inisiyatif alanları yaratmak şirket kültürümüzün bir parçası. İK stratejileri konusunda trendleri takip ederek aksiyon almayı sürdürüyoruz. Great Place to Work® sertifikalı kurumlar listesinde yer almayı başarmamız doğru bir insan kaynakları stratejisi uyguladığımızı ortaya koyuyor” dedi.

Önceki
Sonraki