Bircom ve Zoom Güçlerini Birleştirdi

Bircom ve Zoom Güçlerini Birleştirdi

Pek çok küresel markanın ülke çapında dağıtım, lokalizasyon,  eğitim, saha kurulum desteği, merkezi yönetim hizmetleri ve satış  sonrası hizmetlerini sunan Bircom ile Zoom güçlerini birleştirdi. İş  birliği kapsamında kurum ve KOBİ’lere video iletişim çözümleri  sunulacak.

Sektöründe öncü konumunda bulunan Bircom, kurumların bilişim ve  telekom alanındaki ihtiyaçlarına en gelişmiş teknolojiler  doğrultusunda en kapsamlı çözümleri, yüksek müşteri memnuniyetiyle  sunmaya devam ediyor. İşletme ve kuruluşların online ortamda sorunsuz  bir şekilde iletişim kurmalarını sağlayarak bu kapsamda  video, ses,  içerik paylaşımı ve sohbet çözümleri sunan Zoom ile güçlerini  birleştiren Bircom, yetkili Zoom partneri olarak müşterilerine hizmet  sunmaya hazır.

Online görüşmeye olan talep artmaya devam ediyor. Bu kapsamda  kurumların online iletişim çözümlerine olan ihtiyaç ve talepleri de  artış göstermeyi sürdürmekte. Online iletişim alanında öncü konumda  bulunan Zoom da mobil cihazlarda, masaüstü bilgisayarlarda, telefon ve  toplantı odası sistemlerinde kusursuz çalışan iletişim çözümleri  sunmayı sürdürüyor. 1.396’sı ABD’de, 1.136’sı uluslararası  lokasyonlarda olmak üzere, 2.500’den fazla çalışanı bulunan Zoom ile  gerçekleştirdiği iş birliği ile verimli ve hızlı bir iletişim ağı  oluşturmayı hedefleyen Bircom, kusursuz bir müşteri deneyimi ve  kaliteli bir teknik destek hizmeti sağlayacak.

Bircom Tecrübesi Ile Zoom’un Küresel Gücünü Birleştiriyoruz

Gerçekleştirilen iş birliğinin uzun soluklu olmasını  hedeflediklerinin altını çizen Bircom CEO’su Can İlkhan, “Koronavirüs,  ülkemiz de dahil olmak üzere, pek çok ülkede mümkün olan işkollarında  evden çalışmayı bir seçenek haline getirdi. Bircom olarak video  konferans, sesli konferans ve kurumsal kulaklık çözümlerimizle evden  çalışma ortamına geçiş yapan şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayacak  profesyonel çözümler sunmaktayız. Sunduğumuz çözümlerin kapsamını  genişletecek bu iş birliği ile Zoom ile güçlerimizi birleştirdik. Bu  süreçte pazarlama aktiviteleri ve teknik destek noktasında Bircom’un  tecrübesi ile Zoom’un küresel gücünü birleştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Bircom bünyesinde bulunan tamamlayıcı ürünler ile online  görüşmelerdeki kaliteyi artırmayı hedeflediklerini de vurgulayan
İlkhan, “Kurumlara sunduğumuz iletişim çözümlerimizin kapsamını  genişletmeyi hedefliyoruz, ayrıca kişisel kullanım ve evden çalışan  personel için ise yüksek ses kalitesine sahip kulaklık, kamera ve  workstation çözümleri de sağlayacağız. Ürün portföyümüz arasında yer  alan bütünleşik iletişim çözümlerimizi Zoom ürünlerine entegre ederek  online toplantı ihtiyaçlarına tümleşik çözümler sağlayacağız” şeklinde  sözlerini sürdürdü.
İş birliğini değerlendiren Zoom EMEA Bölgesi Başkanı Ravi Patel,  iş birliği kapsamında birçok başarıya imza atmayı hedeflediklerinin  altını çizdi. “

Önceki
Sonraki