Bang & Olufsen Beosound Theatre ile Ev Sinemasında Devrim: Estetik ve Güç Bir Arada

Bang & Olufsen Beosound Theatre ile Ev Sinemasında Devrim: Estetik ve Güç Bir Arada

Bang & Olufsen, ev sineması dünyasını değiştirecek bir soundbar ile karşımızda: Beosound Theatre. Bu ürün, güçlü ses ve kusursuz tasarım anlayışını avangart tarz ile birleştirerek, yaşam alanlarında sinema zevkini tek bir noktada birleştiriyor.

Her TV ile uyumlu olabilecek şekilde tasarlanan Beosound Theatre, aynı zamanda farklı Bang & Olufsen hoparlörleriyle de bağlanabiliyor ve ses deneyimini zirveye taşıyabiliyor. Ev sinemasında yeni bir dönem başlatan Beosound Theatre, 7.14 Dolby ATMOS teknolojisini TrueImage ile birleştirerek bir ilke imza atıyor.

Bu soundbar, mikrofonlu kalibrasyon sistemiyle her türlü yaşam alanında en doğru sesi sağlamaya hazır. Kullanıcının isteğine bağlı olarak yere veya duvara konumlandırılabilecek olan Beosound Theatre, arzu edilen konforda TV kalitesi vaat ediyor.

Yıllarca kullanılabilme özelliğine sahip olan Beosound Theatre, zamanla güncellenen yazılımlarla ve yükseltilebilen donanımsal parçalarla her zaman en yeni özellikleri sunuyor. Noto GmbH tarafından tasarlanan Beosound Theatre, modüler yapısı sayesinde, daha büyük ya da daha küçük bir televizyona geçiş yapıldığında bile her ekrana uyum sağlayabiliyor.

Akıllı cihazlarınıza yükleyeceğiniz Bang & Olufsen uygulaması ile kolayca kurulan Beosound Theatre, dinleyici ve hoparlör arasındaki mesafeyi ölçerek, odadaki engelleri hesaplıyor ve eğer varsa diğer hoparlörleri de kalibre ederek sesin en iyi şekilde iletilmesini sağlıyor.

Zamansız dokusu ve dilediğiniz zaman değiştirebileceğiniz masif meşe veya kumaş koruma kapakları ile Beosound Theatre, bir stil ikonu olmanın yanı sıra zamana meydan okuyan sürdürülebilir bir teknoloji. Dayanıklı oldukları kadar şık malzemelerle üretilen Beosound Theatre, iyi şeylerin kalıcı olduğunun önemli bir kanıtı.

Bang & Olufsen Beosound Theatre ile ev sinemasında yeni bir dönem başlıyor. Estetik, güç ve en üst düzey teknolojiyi bir arada sunan bu soundbar, sinema deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor.

Önceki
Sonraki