Finans sektörü için Yealink iletişim çözümleri

Finans sektörü için Yealink iletişim çözümleri

 

Yatırım kurumlarını, bankaları ve para yönetimi firmalarını içeren finans sektörü oldukça rekabetçidir. Küçük bir avantaj bile sağlayabilen herhangi bir şey potansiyel bir oyun değiştirici olabilir. Bu yazıda, Yealink'in yenilikçi ip telefon ve video konferans hizmetlerinin, daha iyi ve güvenli iletişim yollarıyla finans sektörü işletmelerine nasıl çok önemli bir avantaj sağlayabileceğini inceliyoruz.

 

Finansın doğası

Finans dünyasında, hızlı refleksler ve akıllıca karar verme çok önemlidir. Hızlı karar verme yeteneği, ortaklar, müşteriler ve diğer finans uzmanlarıyla duyarlı ve etkili iletişime bağlıdır. Koşullar genellikle hızla değişebilir, bu nedenle doğru insanlarla doğru zamanda iletişime geçilmesi ve doğru bilgilerin doğru ve hızlı bir şekilde iletilmesi gerekir.

Verimli ve kesin iletişim, yalnızca ideal bir kalite ve kullanım kolaylığı dengesi sağlayan sistemlerle gerçekleşebilir.

 

Uygulama Senaryoları

 

Finans sektörünün iletişim için özel gereksinimleri ve bunlarla ilişkili zorlukları vardır. Aşağıdakiler en kritik hususlardan bazılarıdır:

 

Müşteri güveni oluşturmak: Müşteriler, finans profesyonellerinin zor kazanılan paralarını yatırım yapmasına ve yönetmesine izin verir ki bu da güveni hayati kılmaktadır. Giderek daha fazla finansal kurum, güveni korumanın yüz yüze toplantılardan daha zor olduğu bir ortamda hizmetlerini uzaktan sunuyor.

Duyarlılık: Görüntülü konferans, işbirliği ve görüntülü telefon sistemlerinin çalıştırılması genellikle külfetlidir. Bazıları organize olmak için idari koordinasyon ve zaman gerektirir. İdeal olarak, iş ortakları veya müşterilerle kapsamlı bir video işbirliği kurmak, bir hızlı arama düğmesine basmak kadar hızlı olmalıdır.

Güvenlik: Finansal kuruluşlar, çalıştıkları parasal işlemler nedeniyle en yüksek düzeyde güvenlik talep ederler. Aynı şey, müşterileri ve ortaklarıyla olan etkileşimleri için de geçerlidir. Görüntülü iletişim ve işbirliği, birkaç isim vermek gerekirse, internet, kurumsal ağlar ve Wi-Fi ağlarının herhangi bir kombinasyonundan yararlanabilir ve bunlar doğası gereği güvenli veya emniyetli değildir. Bu, iletişim sistemlerinin kendi özellik setleri aracılığıyla mutlak gizlilik ve bütünlüğü garanti etmesi gerektiği anlamına gelir.

Dijital bankacılık ve kişisel yatırım: Her türlü finansal kurum, hizmetlerini web arayüzleri ve mobil uygulamalar aracılığıyla çevrimiçi olarak sunuyor. Kişiselleştirilmiş finansal tavsiyeler de dahil olmak üzere finansal faaliyetlerin tüm yönlerinin aynı dijital kanallardan geçmesi mantıklıdır.

Dağınık bir iş gücünü desteklemek: Son birkaç yılda neredeyse tüm finansal faaliyetlerin ve süreçlerin dijitalleşmesi nedeniyle, bu sektördeki çoğu çalışan tüm görevlerini uzaktan gerçekleştirebilir. Ancak, uzak çalışanlar arasında sorunsuz ve modern işbirliğini teşvik etmek zordur. Bu, özellikle daha uzmanlaşmış ve çeşitli becerilere sahip işgücüne sahip daha büyük işletmeler için geçerlidir

 

Yealink finans sektörüne neler sunuyor?

Yealink'in birçok ürün ve hizmeti, yalnızca günümüz finans sektörünün karşılaştığı doğal engellerin üstesinden gelmeye yardımcı olmak için değil, aynı zamanda bu hizmetleri giderek daha dijital hale gelen bir ortamda geliştirmek ve tamamlamak için özel olarak tasarlanmıştır:

 

Yüksek kaliteli ses ve video: Uzaktan görüşmeniz gerektiğinde Yealink, HD ve 4K kalitesinde video ve kristal netliğinde ses ile müşterilerinize daha yakın olmanıza yardımcı olur. Mali danışmanları görmek ve duymak, uzaktan etkileşimi müşteriler ve ortaklar için geleneksel telefon görüşmelerinden çok daha kişisel hale getirerek, o çok önemli güven bağının beslenmesine yardımcı olur.

Hızlı işbirliği çağrısı: Yealink, ürünlerinin günümüzün en yenilikçi ve popüler işbirliği platformlarıyla uyumlu olmasını sağlamak için çok çalışıyor. Yealink telefonlar ve oda işbirliği sistemleri, hem Zoom hem de Microsoft Teams tarafından onaylanmıştır. Bu derin entegrasyon, bu platformların en son zamanlama ve arama özelliklerinden yararlanmalarına olanak tanır.

 

 

Güvenli iletişim: Yealink ürünleri ve hizmetleri, tüm sesli ve görüntülü iletişimi uçtan uca şifreler. Kötü niyetli bir kullanıcı paket akışına müdahale edebilse bile, şifresini çözemez ve iletişiminizin gizliliğini korur. En ayrıntılı işbirliği ortamlarında bile tüm iletişim kanalları, askeri düzeyde şifreleme algoritmalarıyla korunmaktadır.

İşbirliği hizmetlerini müşteriye ulaştırmak: Mali etkileşimler, yalnızca ses ve video alışverişi değil, aynı zamanda iş ortakları ve müşteriler arasında belgeler ve mali kayıtların değiş tokuşu ile birden fazla iletişim kanalı gerektirir. Yealink, bu çeşitli iletişim kanallarını tek bir platform üzerinden sağlar ve bu da finansal hizmetlerin sayısallaştırılması trendini mükemmel bir şekilde tamamlar.

Mobil işgücünü güçlendirme: Yealink'in teklifleri, çalışanların dünyanın internete bağlı herhangi bir konumundan çalışmasına olanak tanır. Günümüzün sürekli değişen çalışma ortamı göz önüne alındığında, bu yeteneğin finansal kurumlara sunduğu esneklik hayati önem taşımaktadır.

 

Yealink, finans sektörü de dahil olmak üzere çok sayıda işletmede kullanım için ideal olan ürün ve hizmetler sunmaya kendini adamıştır. Şirket, finans kurumunuza rekabette üstünlük sağlayacak şekilde iletişim yeniliği sunar.

 

Bu yeniliklere Bircom.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Önceki
Sonraki