Sennheiser ile Eşsiz Cuma Fırsatları

Sennheiser kulaklıklar ile müziğin, ritmin ve hayatın akışını hisset

Yaşam kargaşasında, metropolün alışılageldik sesinden uzaklaşıp kendi yarattığınız dünyanın huzurunu deneyimlemek artık mümkün!

Mükemmel sese giden yoldaki 75 yıllık tecrübesiyle, dünyanın önde gelen kulaklık, hoparlör, mikrofon ve kablosuz iletim sistemi üreticilerinden olan Sennheiser, kendini ve sevdiklerini şımartmak isteyen ses tutkunlarına, Black Friday’e özel, birbirinden avantajlı fiyatlarla hediye seçenekleri sunuyor.

Şehrin karmaşasından uzaklaşıp huzura kavuşurken tüylerinizi ürpertecek dakikaları kucaklamaya hazır olun! Sizi, etkileyici ses tecrübesi ve akustiği ile dinlenme anlayışına yepyeni bir boyut kazandıran dünyaca ünlü ses sistemleri markası Sennheiser ile buluşturuyoruz.


Müziğin akışına teslim olun

Eşsiz tasarımı, yüksek ses kalitesiyle birleştiren Sennheiser, kasım ayında gerçekleşecek Black Friday fırsatları ile ses tutkunlarına birbirinden farklı ve özel hediye seçenekleri sunuyor. MOMENTUM True Wireless 3, MOMENTUM 4 Wireless, IE 300 ve SPORT True Wireless kulaklıklar dinleme deneyimini mükemmel boyuta taşırken, Sennheiser sizi müziğin ritmiyle hayatın akışına bırakıyor. 

Doğallığı sevenler için tasarlandı!

MOMENTUM 4 Wireless, Sennheiser imzalı üstün ses ile kendi kategorisinde öne çıkarak müzik deneyimini kusursuz bir boyuta taşıyor. Akustik sistemi sayesinde mükemmel dinamikler, netlik, ahenk ve uyum yaratan MOMENTUM 4 Wireless, gürültülü ortamlarda bile heyecan verici her ayrıntıyı duyarak sesi merkezinize almanızı sağlıyor. Kulaklıklarınızı çıkarmadan başkalarıyla konuşmanız veya çevredeki sesleri duymanız gerektiğinde ise tek bir dokunuşla Transparan Duyma modunu devreye alıyorsunuz. Kişiselleştirilebilir ses ayarları ile  sesin özelleştirilmesini kolaylaştıran MOMENTUM 4 Wireless, doğal ve sorunsuz bir dinleme deneyimi için daima sizinle!


Sesin tüm frekanslarını duymanız için…

İnovatif akustik teknolojilerle yeniden tasarlanan Sennheiser IE 300, nerede olursanız olun peşinizi asla bırakmayacak bir odyofil dinleme deneyimi yaratıyor. Odyofiller düşünülerek tasarlanan Sennheiser IE 300, gittiğiniz her yerde detaylı ve doğru bir dinleme deneyimi sunmak amacıyla bir dizi yenilikçi teknolojiye sahip. Frekansları engelleyen pürüzleri ortadan kaldırarak Alman yapımı driver’ları  ile Sennheiser IE 300, şaşırtıcı bir deneyim vaadiyle size göz kırpıyor.


Gürültüden uzaklaşmak isteyenlere en etkili çözüm!

Ortam ne kadar yoğun veya gürültülü olursa olsun, Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3, her ses tonunun ve büyüleyici nüansın duyabilmenizi sağlamak için çevreye sorunsuz bir şekilde uyum sağlıyor. Dört mikrofonlu gelişmiş sistemiyle ortamdaki gürültü seviyelerini sürekli ölçümleyen kulaklık, gürültü engelleme performansıyla sürükleyici bir deneyim sunuyor. Sohbet etmek veya etrafınızdaki sesleri duymak istediğinizde, Transparan Duyma modu dünyayı tek bir dokunuşla size geri getiriyor. MOMENTUM True Wireless 3 tek şarj ile 7 saat, taşıma kutusu ile toplam 28 saate kadar kullanım süresi sunarak dinleme deneyiminizi kesintisiz hale getiriyor.

Sporun ve sporcunun yanında!

SPORT True Wireless, antrenmanınız esnasında ideal ses deneyimi için geliştirilmiş ayarları ile sorunsuz bir şekilde çalışan iki farklı kulak silikonu stili sunuyor. Açık havada koştuğunuzda vücut kaynaklı gürültüyü en aza indiren ve dış gürültünün bir miktar içeri girmesine izin veren açık kulak silikonlarını sunan SPORT True Wireless; gürültülü bir spor salonunda çalıştığınızda ise arka plan gürültüsünü engelleyerek daha fazla odaklanmanızı sağlayan kapalı kulak silikonlarını kutunun içine bırakıyor. 9 saatlik ömürlü piliyle performansınızdan ödün vermeden spor yapmanıza imkan veren SPORT True Wireless, toplam 27 saate kadar, şarj kutusu ile ekstra 18 saat kullanılabiliyor.

 

İster evinizde dinlenirken, ister yoğun bir günün içinde hareket halindeyken!

Günlük yaşantıdaki kullanımınızı kolaylaştıran akıllı özellikleriyle Sennheiser HD 350BT, kaliteli ses arayan herkes için ideal… İster evinizde dinlenirken ister dışarıda aktif haldeyken sizinle olan HD 350BT, en son kablosuz teknoloji Bluetooth 5.0 ile ses aktarımını optimize ediyor. Sennheiser Smart Control App sayesinde ses profilini kişiselleştirmek her zamankinden daha kolayken, günlük kullanımda işinize yarayacak ipuçları içeren “Hızlı Rehber” hayatınızı da daha dinamik hale getiriyor. Aynı zamanda HD 350BT’in Smart Control’ü kullanılarak özel podcast modu etkinleştirilebiliyor. Bu sayede sesli kitap, podcast yayınları ve bunun gibi “konuşma” üzerine odaklanan yayınlar harika bir biçimde kulaklarınıza ulaşıyor.

Önceki
Sonraki