Sennheiser IE 200 ile sesin yeni dünyasını keşfedin

Dünyaca ünlü ses sistemleri markası Sennheiser, deneyimli Hi-Fi tutkunlarına ve Hi-Fi evrenine yeni giriş yapanlara ses kalitesinin yeni boyutlarını sunuyor.   Sennheiser IE Hi-Fi kulak içi kulaklık ailesine eklenen IE 200, serinin ayırt edici özelliklerinden olan ultra kompakt form faktörüne mükemmel dengeli ve gerçekçi ses getirmeye devam ediyor. 15 yıllık Sennheiser TrueResponse Transdüser teknolojisine dayanan IE 200, olağanüstü kalite için 7 milimetrelik ekstra geniş bant dönüştürücüsüne sahip odyofil sınıfı bir kulaklık.

75 yılı aşkın süredir sesin geleceğini inşa etmek vizyonuyla çalışan Sennheiser’in IE kulak içi kulaklık ailesinin son üyesi IE 200, Hi-Fi dünyasına girdi. Deneyimli Hi-Fi tutkunlarının yanı sıra bu olağanüstü ses evrenini yeni keşfedenler için geliştirilen Sennheiser IE 200, IE ailesinin tüm üyeleriyle aynı DNA'yı paylaşıyor ancak çok daha geniş bir kitleye saf dinleme deneyimi vaat ediyor. Genellikle en üst düzey profesyonel cihazların sahip olduğu olağanüstü ayrıntılar, netlik ve etkiyi barındıran IE 200, niteliği kadar fiyat performansıyla da kullanıcıları tarafından “Sennheiser’ın son zamanlarda verdiği en iyi kararlardan biri” olarak nitelendirilmeye hazır.   

Her şeyden çok teknik performansa ve tonal karaktere değer veren Sennheiser, IE 200'ün sürücüsünü İrlanda'daki tesislerinde IE 300, IE 600 ve IE 900'ün üretildiği bantlarda 7 milimetre teknolojisini kullanarak üretti. Böylesine güçlü bir tonal karaktere sahip olan bu sürücü, giriş seviyesi fiyat bandında bulunan IE 200'ün değerinden çok daha büyük bir potansiyele sahip olmasına izin veriyor. IE 300 / 600 ve 900’ün tüm tasarım avantajlarına sahip olan IE 200; ergonomik gövde yapısı, kolaylıkla değiştirilebilir MMCX kablosu, hafif, kaliteli, konforlu yapısı ve köpük uçlar dahil olmak üzere kutu içerisinden çıkan çok sayıda kulak ucu aksesuarıyla ailenin diğer üyelerinden ayrışıyor. Ses tutkunları, 15 yıllık Sennheiser TrueResponse Transdüser teknolojisine dayanan IE 200 ile birlikte verilen kulak uçlarını tasarımdaki iki konumdan birine monte ederek derin ve duygusal basları ya da zengin ve etkileyici tizleri en mükemmel haliyle deneyimleyebiliyor.  Gerçek sese ulaşmak isteyen Hi-Fi meraklılarının başlangıç noktası IE 200, natürel tonlanmış bir kulaklık olarak da kendisine özel bir yer ediniyor. Bu nötr sunum, ekolayzır ayarları sayesinde kullanıcıların kulaklığın karakterini kendi müzik zevkinize göre kişiselleştirebilmesini sağlıyor.  

Önceki
Sonraki