Sadece tek tuşla evde sinema deneyiminin keyfini çıkarın

Gerçek bir sinema tutkunuysanız sesin geleceğini şekillendiren Sennheiser’a kulak verin! AMBEO Soundbar Plus ve AMBEO Subwoofer ile genişletilen Sennheiser AMBEO Soundbar serisi, yerleştirildiği her köşede evde sinema deneyimini gerçek hayata bir adım daha yaklaştırıyor.

Artık her şey değişti. Eskiden sadece barınak olan evlerimiz, şimdilerde kimi zaman ofisimiz kimi zaman okulumuz kimi zaman konser ya da spor salonumuz. Peki eviniz niçin aynı zamanda sinema salonumuz da olmasın?

Çok hoparlörlü bir ev sinema sisteminin gücünü son derece şık ve tek bir cihazda sunan Sennheiser AMBEO Soundbar serisi, birlikte çalıştığında nefes kesen bir sinematik deneyimi garanti eden yeni AMBEO Soundbar Plus ve AMBEO Subwoofer ile  evinizde bir küçük sinema salonu oluşturuyor.  Eleştirmenler tarafından dünyanın en iyi soundbar'ı olarak gösterilen ödüllü AMBEO Soundbar Max'in başarısı üzerine inşa edilen AMBEO Soundbar Plus; derin, sürükleyici sesi ve daha kompakt gövdesi sayesinde sizi gerçek sinema deneyiminin tam merkezine yerleştiriyor.

Ses teknolojileri alanında gerçekleştirdikleri araştırma faaliyetleri ile bu alanda dünya lideri kabul edilen Fraunhofer Enstitüleri ile geliştirilen üç  boyutlu ses teknolojisi, AMBEO Soundbar Max’te olduğu gibi AMBEO Soundbar Plus’ta da çarpıcı biçimde kendini gösteriyor. Bulunduğu odanın akustik özelliklerini algılayan AMBEO Soundbar Plus, etrafınıza yedi sanal hoparlör ve dört ek tavan hoparlörü daha yerleştiriyor. Böylece gerçek sinema deneyimindeki gibi odanızın her yerinde hareket eden etkili ve büyük bir ses ortaya çıkıyor. Size düşen ise kendinizi huzurla kanepenize bırakıp filmlerin gerçek üstü dünyasına girmek kalıyor.  

Karmaşık kabloların, hoparlör kabinlerinin karmaşası olmadan kolay bir kurulumla kullanıma hazır hale gelen AMBEO Soundbar Plus, AMBEO|OS işletim sistemini kullanıyor. Bu, AMBEO Soundbar Plus’ın birden çok müzik yayın servisine erişmesini sağlıyor. AMBEO Soundbar Plus, Apple AirPlay 2’yi destekliyor, Spotify Connect, Tidal Connect, ve Chromecast dahil edilmiş Google Asistan ile uyumlu cihazlarla entegre çalışıyor. Dahası AMBEO Soundbar Plus, Alexa destekleyen cihazlar ve Apple Siri ile de sorunsuz etkileşim oluşturuyor.

Kısacası AMBEO Soundbar Plus, en sevdiğiniz sinema salonunun derinliğini, görsellikle bütünlenmiş sarsıcı efektleri, derin ve güçlü basları bir araya getirerek kendi evinizde sizinle buluşturuyor. Size düşen ise kendinizi huzurla kanepenize bırakıp filmlerin gerçek üstü dünyasına girmek kalıyor.

Önceki
Sonraki