Müzik tutkunlarının hayalindeki derinlik: Sennheiser’dan yeni HD 660S2 kulaklık

Türkiye distribütörlüğü Bircom tarafından yürütülen Sennheiser, yüksek performanslı odyofil kulaklıklar için uzun zamandır bir ölçüt olan HD 600 serisinin özelliklerini HD 660S2 ile genişletmeye devam ediyor. Sennheiser’in Hi-Fi uzmanlarının da görüşleri doğrultusunda referans düzeyindeki ayrıntıları, ilgi çekici frekans yanıtıyla ustaca dengelediği HD 660S2, güncellenen akustiği ile müziği deneyimlemenin keyifli ve yepyeni bir yolunu sunuyor.

75 yılı aşkın süredir sesin geleceğini inşa etmek vizyonuyla çalışan Sennheiser, odyofil sınıfı yeni kulaklığı HD 660S2’yi kullanıcılara buluşturdu. İlgi çekici düşük frekans performansıyla olağanüstü ayrıntı arayan müzik tutkunları için tasarlanan HD 660S2, selefi sayılan efsanevi HD 650'nin geliştirilmiş versiyonu olarak dinleme zevkini daha saf, daha derin ve daha yoğun hale getiriyor. Gelişmiş alt bas ayarıyla müzik tutkunlarını hayal ettikleri derinliğe ulaştıran HD 660S2, yüksek kaliteli mühendislik ile kulak anatomisini temel alarak üretildi.

İpeksi ve nefes kesen bir müzik yolculuğu

HD 660S2'in sıcak bas özellikleri, pürüzsüz tiz performans ve eşsiz vokal varlığı ile mükemmel şekilde birleşerek, herhangi bir enstrüman parçasının tınısının ve benzersizliğinin öne çıkmasını sağlıyor. HD 660S2, tüm frekans spektrumunda iyileştirilmiş dönüştürücü hava akışı ve iyileştirilmiş ses bobini sayesinde rafine bir dinleme deneyimi yaratıyor. En seçici müzik tutkunları bile HD 660S2 ile gürültülü timpani kreşendolarından titreşimli EDM artışlarına kadar düşük frekanslı pasajların derinliğini ve nüansını fark edebiliyor. Kulaklık, her tür müziğe yoğun bir hava katarken; ses, dinleyicilere serinin bilinen geniş ayrıntılarından ödün vermeden daha derin, daha net bas ile sunuluyor. HD 660S2, ses bobininin ağırlığını azaltarak dürtü yanıtı geliştiriyor  ve hiper-gerçekçi dokuları herhangi bir performans reprodüksiyonunda ön plana çıkarabiliyor.

Kaliteli ve fonksiyonel tasarım vurgusu

Almanya'da tasarlanan ve Sennheiser'ın İrlanda'daki son teknoloji üretim tesisinde üretilen HD 660S2, HI-FI deneyimine katkıda bulunan malzemeleri kullanarak serinin kaliteli, fonksiyonel tasarım vurgusunu sürdürüyor. Konforlu kulak yastıkları, rahat kafa bandı dolgusu, revize edilmiş 300 ohm transdüserleri kulakta en uygun mesafeye yerleşerek uzun süreli müzikal keşifler için bile birçok ayrıntıya sahip geniş bir ses alanı sağlıyor. Dönüştürücü surround, güçlü davul sesleri için rezonans frekansını 110 Hz'den 70 Hz'e düşürüyor. Dış ızgaralar ise enfes dinleme seansları için ideal empedanstaki hava akışını yöneten benzersiz tasarımıyla öne  çıkıyor.

Önceki
Sonraki