Ev sinema dünyasını baştan aşağı değiştiren bir soundbar. ‘’Bang & Olufsen Beosound Theatre‘’

Güçlü ses, kusursuz tasarım anlayışı ile tasarlanan ürünlerini avangart tarz ile birleştiren Bang & Olufsen; Beosound Theatre ile yaşam alanlarında sinema zevkini tek bir noktada sunuyor.

Eşsiz bir sinema deneyimi yaşatmak için yaratılan Beosound Theatre; 7.14 Dolby ATMOS teknolojisini TrueImage ile birleştirerek kategorisinde tek haline geliyor.
Özel olarak tasarlanmış patent bekleyen mikrofonlu kalibrasyon sistemiyle Beosound Theatre, her türlü yaşam alanında en doğru sesi sağlamaya hazır. Beosound Theatre kullanıcının isteğine bağlı olarak yere veya duvara konumlandırılarak arzu edilen konforda TV kalitesi sunuyor.  


Beosound Theatre; yeni özellikler sunmak için zamanla güncellenen yazılımlarla ve yükseltilebilen donanımsal parçalarla yıllarca kullanılmak için tasarlandı. Daha büyük bir televizyona ya da daha küçük bir televizyona geçiş yapıldığında Beosound Theatre modüler yapısı ile her ekrana uyum sağlayan mükemmel bir Bang & Olufsen deneyimi haline gelebiliyor.
 
Her TV ile uyumlu olabilecek şekilde tasarlanan bu ürün; aynı zamanda farklı Bang & Olufsen hoparlörleriyle de bağlanabiliyor ve ses deneyimini zirve noktaya taşıyabiliyor. Akıllı cihazlarınıza yükleyeceğiniz Bang & Olufsen uygulaması ile kolayca kurulan Theatre, dinleyici ve hoparlör arasındaki mesafeyi ölçerek, odadaki engelleri hesaplayarak, ve eğer varsa diğer hoparlörleri de kalibre ederek sesin en iyi şekilde iletilmesini sağlıyor. Dinleyici sorunsuz bir kurulum sonunda sesin ve müziğin en kaliteli ve ideal tınıları ile tanışıyor.
 
Beosound Theatre'a doğru yaklaştığınızda dokunmatik arayüz aktifleşiyor ve kontrolleri tek bir dokunuşla şık cam panel üzerinden yapabiliyorsunuz.
 
Tasarımcısı Noto GmbH tarafından tasarlanan Theatre, dinleyicisini yaşam alanında kabloların görüntü kirliliğinden uzaklaştırıyor. Dayanıklı oldukları kadar şık malzemelerle üretilen Beosound Theatre, iyi şeylerin kalıcı olduğunun önemli bir kanıtı. Alüminyumun zamansız dokusu ve dilediğiniz zaman değiştirebileceğiniz masif meşe veya kumaş koruma kapakları ile Beosound Theatre, bir stil ikonu olmanın yanı sıra zamana meydan okuyan sürdürülebilir bir teknoloji.

Önceki
Sonraki