EPOS, Beyin Yorgunluğunu Azaltan ve Açık Ofis Ortamlarında Üstün Konuşma Deneyimi Sunan, BrainAdapt™ Teknolojisi ile Güçlendirilmiş Yeni IMPACT 1000 Serisini Tanıttı!

Sennheiser'dan ayrıldıktan sonraki ilk ürün serisi olan ve BrainAdapt™ teknolojisini de kullanan IMPACT 1000, EPOS’un global ses ve video markası olarak gelişen profesyonel kulaklık pazarının taleplerini karşılamak amacıyla tasarlandı. Bu yeni kulaklık, açık ofis ortamlarında, beyinin aşırı çalışmasının önüne geçmek için devrim niteliğinde bir adım temsil ediyor.

Açık Ofislerde Beyninizi Koruyun

EPOS'un BrainAdapt™ teknolojisi ile desteklenen IMPACT 1000, Adaptif Aktif Gürültü Engellemesi (ANC) ve EPOS AI™ ile desteklenen sektör lideri ses alma özelliği sayesinde mesajınızın karşı tarafa net bir şekilde iletilmesini sağlıyor. Açık ofis ortamları, gürültü sebebiyle iletişimi zorlaştırabilir. IMPACT 1000, Adaptif Aktif Gürültü Engellemesi (ANC) ile çalışma alanınızdaki arka plan gürültüsünü en aza indiriyor ve böylece konuşmalarınıza odaklanmanızı sağlıyor.

Odaklı Görüşmeler İçin Sektör Lideri Ses Alma

EPOS AI™ teknolojisi, ortamdaki sesleri saniyede 32.000 kez tarayarak, istenmeyen gürültüleri bastırıyor ve istenen sesleri güçlendiriyor. Böylece, kullanıcının konuştuğu kişiye sadece ilgili seslerin geçmesini sağlıyor.

Gerçek Konfor Deneyimi

Hafif tasarımı, yumuşak yastıkları, geniş bantı ve sesi doğal aktarması sayesinde gün boyu konfor sağlıyor. Kablosuz şarj standı, sezgisel kulaklık kontrolleri ve akıllı özellikler serisi ile kolay kullanım sunuyor. Ayrıca, kablosuz ofis çözümlerinin %27'den %37'ye artmasıyla birlikte, IMPACT 1000, kullanıcılarına üç cihaza kadar aynı anda kablosuz bağlantı imkanı sunuyor.

Açık Ofis Kulaklıkları İçin Yeni Pazar Standardı

IMPACT 1000, modern çalışma ortamlarının zorluklarına yanıt olarak tasarlanmış üstün bir kulaklıktır. Güçlü teknolojileri ve kullanıcı dostu özellikleri ile beyin yorgunluğunu azaltıyor, istenmeyen sesleri engelliyor ve kullanıcıların verimliliklerini ve performans seviyelerini arttırmayı sağlıyor. Adaptif Aktif Gürültü Engellemenin (ANC) artan ihtiyacı ile birlikte, IMPACT 1000, modern çalışma ortamlarının zorluklarına mükemmel bir çözüm sunuyor. EPOS'un BrainAdapt™ teknolojisi, kullanıcıların mesajlarını net bir şekilde iletmesini sağlıyor.

 

EPOS Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Theis Mørk, IMPACT 1000 serisi için şu yorumu yapmıştır: “IMPACT 1000, konuşma odaklı profesyoneller için gerçek bir oyun değiştirici. Yeni açık ofisin karmaşıklığıyla başa çıkan işletmeler için, hem çalışanlar hem de finansal sonuçlar için uzun vadeli faydalar sunan ürünlere yatırım yapmanın kritik önemde olduğunu biliyoruz. Keskin teknolojilerimizle güçlendirilmiş IMPACT 1000, zor ortamlarda bile daha fazlasını başarmaları için kullanıcılara güç katıyor."

Önceki
Sonraki